Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Πέρασαν έξι μήνες από τον υπερλούξ γάμο τους και το γιορτάζουν - τα λόγια αγάπης (φωτό)

«Έξι μήνες με την καλύτερή μου φίλη και δεν θα διάλεγα κανέναν άλλο...»

Έξι μήνες έχουν περάσει από τον υπερλούξ γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, που έγινε στο κτήμα - αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! - των γονιών της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Την Κυριακή ο 23χρονος γιος του David και της Victoria Beckham δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία της γυναίκας του, από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα, την οποία και συνόδευσε με γλυκά λόγια για την σύζυγό του.

Photo: Instagram: @brooklynpeltzbeckham

«Έξι μήνες με την καλύτερή μου φίλη και δεν θα διάλεγα κανέναν άλλο, για να ζήσω τη ζωή μου μαζί του. Θα σε αγαπώ για πάντα. Είσαι η απόλυτη αγάπη της ζωής μου» έγραψε στο post του ο οικοδεσπότης του «Cooking with Brooklyn».

Η 27χρονη ηθοποιός του «Bates Motel» έκανε μια ανάλογη ανάρτηση στην δική της σελίδα στο Instagram δημοσιεύοντας επίσης δύο στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο τους.

Photos: Instagram/@nicolaannepeltzbeckham

«Έξι μήνες ως γυναίκα σου και για πάντα. Σ' αγαπώ πολύ μωρό μου» διαβάζουμε στο post της κόρης του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz και του μοντέλου Claudia Heffner.

Το ερωτευμένο ζεύγος γνωρίστηκε για πρώτη φορά  το 2019 και δημοσιοποίησε τη σχέση του στις αρχές του 2020.

Δείτε επίσης:

 

Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ο Brooklyn έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και παντρεύτηκαν τελικά μέσα στο 2022, σε μια τελετή που λέγεται ότι κόστισε 4 εκατομμύρια δολάρια! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ