Και ζωγράφος η Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν βγαίνει η ζωή χωρίς στηρίγματα, ένα από τα δικά μου... να μουτζουρώνω καμβάδες» (φωτό)

«Όταν το κρεμάω στους τοίχους, η χαρά είναι απερίγραπτη»

Η Πόπη Τσαπανίδου είμαι μια πολυτάλαντη γυναίκα με την δημοσιογράφο να αγαπά, μεταξύ άλλων, πολύ και την ζωγραφική, αφού για εκείνη αποτελεί ένα «εσωτερικό στήριγμα».

Η ίδια δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε στον καναπέ, να δένει τα μαλλιά της, ενώ στα πόδια της είναι καθισμένο το σκυλάκι της. Από πίσω της βρίσκονται κρεμασμένοι στον τοίχο δύο πίνακές της. 

Στην ανάρτησή της η Πόπη Τσαπανίδου γράφει: «Δεν βγαίνει η ζωή χωρίς στηρίγματα. εσωτερικά - αυτά που ανακαλύπτεις μέσα σου - και εξωτερικά - φίλοι, περιβάλλον κλπ - Στηρίζεσαι και μετά αντεχεις, διαχειρίζεσαι αλλά και απολαμβάνεις την καθημερινότητα.

Ένα από τα δικά μου... Να μουτζουρώνω καμβαδες. Με χρώματα. Τελευταια προσθεσα κι άλλα υλικά. Γύψους στόκους πάστες διαμόρφωσης... και μετά ρε παιδιά... όταν το κρεμάω στους τοίχους, η χαρά είναι απερίγραπτη. Δοκιμάστε να τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που αγαπάτε και αφήστε εδώ ? μια σκέψη για το τι θα σας ξεκούραζε να κάνετε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ