Είπε το «ναι»! Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει στο GNTM & όλοι θα το ξαναδούν

Σύντομα θα ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Σοφία Χατζηπαντελή. 

«Ναι, μάλλον. Θα δούμε», ήταν η απάντηση της Σοφίας Χατζηπαντελή σε ερώτηση δημοσιογράφου, για την εκπομπή του Ant1 «Πρωινό»,  για το αν θα επιστρέψει στον διαγωνισμό και έτσι όπως φαίνεται θα τη δούμε και πάλι στη συχνότητα του Star.

«Η παραγωγή του GNTM επικοινώνησε με την ομάδα που η ίδια συνεργάζεται. “Ακούστε να δείτε, είναι πολλά τα λεφτά που βγάζει, οπότε για να σας τη φέρουμε και να ξανασυνεργαστεί μαζί σας, πρέπει να μας κάνετε μία καλή πρόταση”, ανέφερε η πλευρά της Σοφίας Χατζηπαντελή. Αυτή η καλή πρόταση έγινε όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη Οκτωβρίου ή στις αρχές Νοεμβρίου μόνο για έναν μήνα. Θα συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια που θα γυρίζονται τότε για το GNTM», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη. 

 

«Αυτά που ζήτησε η Σοφία Xατζηπαντελή, φαίνεται ότι τα πήρε. Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη η παραγωγή. Τόσο βαθιά που όπως φαίνεται, άφησαν στην άκρη όλες τις διαφορές που είχαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι 2 πλευρές δεν είχαν και πολύ καλή σχέση», πρόσθεσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ