Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής στο Ζυγό...τεχνίτης στη γοητεία με τα λόγια του-λειτουργεί εξαιρετικά στην επικοινωνία

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα...

Η κύρια επιρροή της ημέρας είναι η είσοδος του Ερμή για δεύτερη φορά στη διάρκεια του φθινοπώρου στο ζώδιο του Ζυγού. Ο Ερμής είχε περάσει στον Ζυγό στις 26/8, αλλά λόγω της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του είχε οπισθοχωρήσει στην Παρθένο και τώρα ξαναπερνά δυναμικά στον Ζυγό σήμερα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/10. Στο αέρινο και διπλωματικό περιβάλλον του Ζυγού ο Ερμής λειτουργεί εξαιρετικά σε επίπεδο επικοινωνίας, είναι τεχνίτης στη γοητεία με τα λόγια του και φροντίζει να αφήνει καλές εντυπώσεις. Αν θέλετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, να επισημοποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες ή αγορές, από δω και κάτω ευνοήστε περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής περνά στον Ζυγό, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών, και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Στην περίοδο της ανάδρομης πορείας του (09/09-23/09) μπορεί να επέστρεψε κάποιος από το παρελθόν και να του δώσατε κάποια ευκαιρία. Τώρα που ο Ερμής ορθός πια ξαναγυρίζει στον Ζυγό θα φανεί αν τελικά αυτό το άτομο θα μείνει στη ζωή σας ή θα επιστρέψει στο «χρονοντούλαπο» της προσωπικής ιστορίας σας. Ο διάλογος, η ειλικρίνεια στις συζητήσεις σας και το ενδιαφέρον σας γι’ αυτά που σκέφτονται ο σύντροφος, οι συνεργάτες και οι φίλοι θα κάνουν τη διαφορά στην επικοινωνία από δω και κάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κάνει μια σημαντική μετάβαση από την Παρθένο στον Ζυγό για δεύτερη φορά φέτος το φθινόπωρο και θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο σχεδόν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Έτσι πράγματα τα οποία μπορεί να καθυστερούσαν στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του τον Σεπτέμβριο μπορεί να επανέλθουν για να δώσετε οριστικές λύσεις. Φυσικά ο Ερμής στον Ζυγό σημαίνει μια πιο κουραστική περίοδο, που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, είναι πιθανό να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Ζυγό για δεύτερη φορά μέσα στη φθινοπωρινή περίοδο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29/10. Σε αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ερμής θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας, ενώ ξεκινά μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος και μάλιστα μπορεί να προκύψει μια σχέση με ένα νεότερο άτομο. Αν είχατε στα παραπάνω θέματα κωλύματα ή καθυστερήσεις τον Σεπτέμβριο, από σήμερα θα έχετε εξελίξεις.

Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ