Ο Tom Cruise πάει στο… διάστημα! Η νέα ταινία που ετοιμάζει ο 60χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ (βίντεο)

Μετά τους αιθέρες, ο Tom Cruise φαίνεται πως είναι έτοιμος να κατακτήσει και το διάστημα!

Ο 60χρονος κινηματογραφικός αστέρας μπορεί να φτάσει μέχρι το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ως πρωταγωνιστής μιας νέας ταινίας που έχει στα σκαριά η Universal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

Ο ηθοποιός του «Top Gun» και ο σκηνοθέτης του «The Bourne Identity», Doug Liman, λέγεται ότι επικοινώνησαν με την Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) μεταφέροντάς τους την ιδέα.

Η πρόεδρος της UFEG Donna Langley μιλώντας στο BBC είπε: «Νομίζω ότι ο Τομ Κρουζ μας πηγαίνει στο διάστημα, πηγαίνει τον κόσμο στο διάστημα».

 

 

Ακόμα πρόσθεσε ότι: «Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη με τον Tom… που τον θέλει να πηγαίνει έναν πύραυλο στον Διαστημικό Σταθμό».

Η Langley αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στη γη, με αποκορύφωμα όταν «ο χαρακτήρας [ανεβαίνει] στο διάστημα για να σώσει τον κόσμο». 

Η ίδια ανέφερε ακόμα ότι ελπίζει πως ο Cruise θα γίνει ο «πρώτος πολίτης που θα κάνει μια διαστημική βόλτα έξω από τον διαστημικό σταθμό. .»

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι η ταινία θα γυριστεί σε συνεργασία με τη NASA και την SpaceX του μεγιστάνα της τεχνολογίας Elon Musk.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ