Πως είναι πραγματικά σαν άνθρωπος η βασιλική σύζυγος Καμίλα; - Συγγραφέας που την γνωρίζει, περιγράφει (βίντεο)

Τι είπε για τον Πρίγκιπα Χάρι; 

Η βασιλική βιογράφος Angela Levin υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν "κακός" με την βασιλική σύζυγο Καμίλα και ότι η επιτυχημένη σειρά του Netflix The Crown ήταν "σκληρή" μαζί της.

Η συγγραφέας κάθισε μαζί με την αντικαταστάτρια της εκπομπής Lorraine, Christine Lampard, για να μιλήσει με ειλικρίνεια για την σύζυγο του Βασιλιά Καρόλου, μετά την κυκλοφορία της νέας βιογραφίας της Camilla, From Outcast to Future Queen Consort.

Η Christine Lampard την ρώτησε : "Angela, αισθάνθηκες υποχρεωμένη να γράψεις αυτό το βιβλίο επειδή την ήξερες και αισθανόσουν ότι είχε παραποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια και ήθελες να παρουσιάσεις τη δική σου εκδοχή των γεγονότων;"

 

 

Η Άντζελα είπε: "Ναι, αυτό είναι το σωστό. Αποφάσισα ότι έπρεπε να εξισορροπήσω τα πράγματα. Το ένα ήταν το The Crown που ήταν πραγματικά σκληρό μαζί της και το άλλο ήταν ο πρίγκιπας Χάρι που είχε πει μερικά άσχημα πράγματα γι' αυτήν".

 

 

 

 

H βιογράφος, που έχει γράψει εννέα μη μυθοπλαστικά βιβλία, με επίκεντρο τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, υποστηρίζει ότι οι απεικονίσεις της βασιλικής συζύγου ήταν άδικες, δηλώνοντας ότι "όσο περισσότερο τη γνωρίζεις τόσο περισσότερο τη συμπαθείς".

Το 2015 η Άντζελα αποκάλυψε ότι πέρασε τρεις μήνες με την Καμίλα για να γράψει ένα μεγάλο κομμάτι, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Αναζήτησε ανθρώπους που θα έδιναν επίσημες πληροφορίες για τη βασίλισσα, αυτούς που είχαν συνεργαστεί μαζί της σε όλες τις διάφορες φιλανθρωπικές της δραστηριότητες, μέλη του προσωπικού και φίλους, σε μια προσπάθεια να κάνει το βιβλίο όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές.

 

 

Η Άντζελα αποκάλυψε επίσης ότι η Καμίλα την κάλεσε να συναντήσει τη βασίλισσα, σε μια διακριτική κίνηση για να της δείξει ότι "παρά τις φήμες το ζευγάρι είχε στενό δεσμό".

Η οικοδέσποινα Christine Lampard δήλωσε: "Προφανώς δεν ήταν πάντα εύκολο, πολλοί άνθρωποι αντιπαθούσαν, κυρίως την Camilla, επειδή αγαπούσαν τόσο πολύ την Diana''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ