Αυτό είναι το ψηλότερο συγκρότημα κατοικιών στον κόσμο-20 έως 90 εκατ. δολάρια για κάθε διαμέρισμα αλλά και spa, εστιατόριο, βιβλιοθήκη, αίθουσα κινηματογράφου και άλλες ...πολυτέλειες (φωτό)

Εκατόν τέσσερις θα είναι οι τυχεροί που θα εξασφαλίσουν το «εισιτήριο», έναντι αδράς αμοιβής, για να αντικρίζουν καθημερινά τη θέα της Νέας Υόρκης από τη... στρατόσφαιρα. Με πιο απλά λόγια 104 θα είναι είναι οι τυχεροί που θα αποκτήσουν ένα από τα πανάκριβα διαμερίσματα του ουρανοξύστη που ανεγείρεται στο 432 της Park Avenue και θα είναι το ψηλότερο συγκρότημα κατοικιών του Δυτικού ημισφαιρίου, αποκαλούμενο και «Γίγαντα της Νέας Υόρκης».



Ο 425,5 μέτρων ουρανοξύστης στον αριθμό 432 της Park Avenue ο οποίος θα είναι έτοιμος έως το 2015 θα περιλαμβάνει αποκλειστικά κατοικίες και όχι καταστήματα, εστιατόρια ή την οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.



ΟΙ 104 τυχεροί ιδιοκτήτες που θα αποκτήσουν κάποιο από τα διαμερίσματα του «Γίγαντα της Νέας Υόρκης» καταβάλλοντας από 20 έως 90 εκατ. δολάρια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πέρα από το μίνιμαλ αισθητικής διαμέρισμα και την απέραντη θέα που θα τους προσφέρει στον... ορίζοντα της Νέας Υόρκης και μια σειρά πολυτελών παροχών.



Συγκεκριμένα οι 104 ιδιοκτήτες με τις οικογένειές τους θα μπορούν να τρώνε μαζί στο πολυτελές εστιατόριο του ουρανοξύστη που θα ανοίγει αποκλειστικά για αυτούς, να γυμνάζονται στο εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας όργανα γυμναστήριο, να κολυμπούν στην τεράστια πισίνα του, να χαλαρώνουν στο υπερπολυτελές του σπα, να διαβάζουν στη βιβλιοθήκη, όπου παράλληλα, εκεί, θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν και μπιλιάρδο, να παρακολουθούν μαζί ταινίες και να ακούνε μουσική στην ιδιωτική αίθουσα κινηματογραφικών προβολών, να αφήνουν τα παιδιά τους να απολαμβάνουν το παιχνίδι στον παιδότοπο ή απλά να πίνουν τον καφέ τους στο πολυτελές lounge.



Το μεγαλεπήβολο project ανήκει στον αρχιτέκτονα Rafael Viñoly και έχει ήδη προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον της παγκόσμιας ελίτ του real estate.































Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ