Christina Malle: Made in Greece οι τσάντες που λατρεύουν οι γυναίκες - Τα σχέδια, τα χρώματα, τα patterns

Οι τσάντες είναι ένα αγαπημένο, αλλά και απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα.

Για πολλές μάλιστα είναι φετίχ, αφού κάνουν συλλογή από υπέροχες τσάντες σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μία εξαιρετική πρόταση από εμάς για εσάς είναι οι τσάντες Christina Malle.

Chic και stylish αποτελούν την ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε κάθε σας εμφάνιση. Οι τσάντες αυτές ξεχωρίζουν για το «μάτι » (evil eye) που είναι σήμα κατατεθέν του brand.

 

 

 

 

Γεωμετρικές γραμμές, εντυπωσιακά χρώματα, εξαιρετικά υλικά και υψηλή ποιότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις τσάντες αυτές, που ήρθαν για να γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ που δεν θα αποχωρίζεστε.

Ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων καλύπτουν κάθε γούστο, στυλιστική επιλογή, αλλά και ανάγκη. Είναι ευκολοσυνδύαστες και θα βρείτε εύκολα την ιδανική για την περίσταση που την χρειάζεστε. Από belt bags και clutches μέχρι backpacks και handbags, οι επιλογές είναι πολλές για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

 

 

 

 

 

 

Η bohemian αισθητική είναι κομμάτι των Christina Malle bags, η οποία όμως προσαρμόζεται με ένα μοναδικό τρόπο στην μοντέρνα αισθητική και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Η Χριστίνα Μαλλέ, μία ταλαντούχα σχεδιάστρια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως αναφέρει και στο επίσημο site του brand της, ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση επίπλων.

 

 

 

 

«Δημιουργώντας από την πρώτη στιγμή τη δική μου τεχνική πάνω στην κατασκευή διακοσμητικών μαξιλαριών, γοητεύτηκα από τα υλικά και παρασύρθηκα από την αγάπη μου για την αρχιτεκτονική και τη μόδα. Κύριο μέλημα μου πάντα αποτελεί η ποιότητα και η αισθητική», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

Γεωμετρικές φόρμες, ιδιαίτερα χρώματα και άνεση αποτελούν τα κυρία γνωρίσματα των συλλογών της, ενώ παράλληλα συνοδεύονται από την αισθητική ενός φρέσκου μεταμοντερνισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ