Παραμυθένιος γάμος στη λίμνη Como: Νύφη με Oscar de la Renta και υπέροχο σινιόν - οι μαγικές εικόνες του ερωτευμένου ζεύγους (φωτό)

Γάμος σε ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο!

Η Julia Josephine παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στη λίμνη Como της Ιταλίας, ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη - και κοσμοπολίτικα - στον κόσμο.

Ο γάμος τους παραμυθένιος: από το μέρος, μέχρι τον στολισμό και το υπέροχο Oscar de la Renta νυφικό, που έκανε την Julia να μοιάζει σαν πρικγίπισσα την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Στον λογαριασμό του γνωστού οίκου μόδας, όπως και στα social media της φωτογράφου, έχουν δημοσιευτεί τα μαγικά γαμήλια κλικς του ερωτευμένου ζεύγους, που τράβηξε η Catherine Mead.

Το brand πολυτελείας σημειώνει για την νύφη ότι ήταν η «προσωποποίηση της κομψότητας» και πως το φανταστικό φόρεμά της ήταν «κεντημένο με floral δαντέλα», ενώ η φούστα είχε φτιαχτεί από  τούλι.

Όπως βλέπουμε και στις σχετικές εικόνες το ολόλευκο νυφικό της είχε κλασική λαιμόκοψη - τύπου ζιβάγκο και μακριά μανίκια. Το πάνω μέρος ήταν όλο κεντημένο με λουλούδια μερικά από τα οποία «έπεφταν» προς την τούλινη φούστα, κάνοντάς το ακόμα πιο ονειρικό.

Το κεφάλι της Josephine στόλιζε ένα μακρύ - επίσης τούλινινο - πέλπο, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα σικάτο σινιόν κότσο.

Ο γαμπρός από πλευράς του φορούσε ένα σμόκιν με λευκό σακάκι και πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και παπιγιόν. 

Φωτογραφίες: Catherine Mead via Instagram oscardelarentacatherinemead

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ