Υπερήλικη έπαθε καρδιακή προσβολή, ενώ χάιδευε στρίπερ – Influencer είχε φέρει το σόου μέσα στο γηροκομείο (βίντεο)

«Ήθελα απλά να τους χαρίσω μερικές στιγμές χαράς και δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη»

Υπάρχει λόγος που ο θυμόσοφος λαός λέει ότι όλα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους… Αναπάντεχη εξέλιξη είχε η προσπάθεια influencer από την Κολομβία να προκαλέσει συζήτηση για την εγκατάλειψη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στη χώρα μέσω του χορού στρίπερ σε γηροκομείο.

Τουλάχιστον αυτό ήταν το επιχείρημα της influencer Νάντια Καρταγκένα για όσα συνέβησαν εντός του οίκου ευγηρίας, με την ίδια να δημοσιεύει βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από την επίσκεψη γυναικών και ανδρών στρίπερ σε γηροκομείο. Αυτό που δεν είχε υπολογίζει, όμως, όπως γράφει η Daiy Mail, ήταν ότι μια από τις ηλικιωμένες δεν θα άντεχε τη συγκίνηση με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή.

 

 

Όταν οι στρίπερ είδαν την γυναίκα να πιάνει το στήθος της και να χάνει την ισορροπία της, θορυβήθηκαν με κάποιους εξ αυτών να της προσφέρουν νερό και κάποιους άλλους να καλούν ασθενοφόρο. «Σήμερα διοργάνωσα ένα ερωτικό πάρτι σε ηλικιωμένους και τρόμαξα όσο δεν έχω τρομάξει στη ζωή μου γιατί δεν περίμενα αυτό που συνέβη και η αλήθεια είναι ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη, ήθελα απλά να τους χαρίσω μερικές στιγμές χαράς και δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη» έγραψε η Κολομβιανή influencer για την περιπέτεια της ηλικιωμένης.

Ωστόσο η συγγνώμη της δεν έγινε αποδεκτή από αρκετούς από τους followers της οι οποίοι, μεταξύ άλλων, σχολίασαν «το παράκανες», «εντάξει να κάνεις ένα πάρτι αλλά όχι με τέτοιο θέμα», «ντροπή αυτό που έκανες, είναι τόσο λυπηρό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ