Γιώργος Λιανός - All Star Survivor: ''Πρέπει να παίξω αυτό το παιχνίδι της φήμης; Νιώθω και άσχημα, με έχετε κάνει “σώβρακο”

Ο Γιώργος Λιανός απαντά για τον Ντάνο και τη φημολογούμενη συμμετοχή του στο «All Star Survivor»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέντε χρόνια μετά  το Survivor επιστρέφει στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα σε ρόλο έκπληξη! 

 

Ο πρώην παίκτης  έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζάλι και θα είναι στο All Star Survivor. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, ο Ντάνος θα έχει διττό ρόλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

 Ο Ντάνος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να είναι όλες τις ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και θα πρέπει να πηγαινοέρχεται.

 

 

Έτσι, η παραγωγή βρήκε τη λύση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα μπει στο All Star Survivor ως παίκτης αλλά θα τον δούμε σε διπλό ρόλο. Θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, δηλαδή θα αναλάβει κάποιο κομμάτι της παρουσίασης αλλά και coach… ενθάρρυνσης, θα έχει δηλαδή τετ α τετ με τους παίκτες.

 

Κεντρικός παρουσιαστής, θα παραμείνει ο Γιώργος Λιανός.

Όπως είναι αναμενόμενο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συμμετάσχει στο Survivor All Star, αρκετοί δημοσιογράφοι πλησιάζουν τον Γιώργο Λιανό για μια δήλωση.

Ο παρουσιαστής, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για τον καταιγισμό των ερωτήσεων που δέχεται καθημερινά για την συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor και εξέφρασε τα συναισθήματά του μέσα από την εκπομπή του στο Sfera Radio.

«Πάλι έχω γίνει στήλη και είμαι κάθε μέρα στα πρωινάδικα. Στείλτε μου κάνα μήνυμα μήπως το αραιώσουμε κάπως. Όχι κάθε μέρα το ίδιο πράγμα. Όλοι έρχονται με την πληροφορία και λένε “ακούσαμε, μάθαμε”. Εγώ ρωτάω “από που το μάθατε;” και δεν μου απαντάει κανείς. Θα συνεχίζω το παιχνίδι για μια φήμη;

Πρέπει να παίξω αυτό το παιχνίδι της φήμης; Νιώθω και άσχημα. Με έχετε κάνει “σώβρακο” για μια φήμη. Συνειδητά δεν μπορώ να το κάνω αυτό, θεωρώ άδικο να ξεχωρίσω έναν παίκτη από τους άλλους. Δεν μπορώ να σχολιάσω τα λόγια του ενός και όχι του άλλου. Είναι άδικο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ