Υδραυλικός συνελήφθη σε πρακτορείο με τρεις δεσμίδες «σκρατς» στο εσώρουχο του-είχε πάει να διορθώσει βλάβη

Ο 40χρονος τεχνίτης είχε πάει για τη βλάβη, αλλά ξάφριζε και «σκρατς»!

Από την μια στιγμή στην άλλη βάλθηκε να κερδίσει περισσότερα χρήματα, καθώς η οικονομική κρίση, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, τον έχει γονατίσει. Όμως, ο τρόπος που επέλεξε ήταν καθ’ όλα παράνομος και έτσι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.

Ο λόγος για έναν υδραυλικό στο επάγγελμα, ο οποίος όταν κλήθηκε από ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο για να επιδιορθώσει μία βλάβη που υπέστη στο κατάστημά του, εκείνος έσπευσε να προσφέρει τις υπηρεσίες τους, προκαλώντας του όμως στο τέλος ζημιά ύψους 17 χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η ζημιά στο υδραυλικό σύστημα εντοπίστηκε στο υπόγειο του καταστήματος, όπου ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιούσε και ως αποθήκη για τα δελτία του. Όταν ο 40χρονος τεχνίτης επιδιορθώνοντας την ζημιά τα εντόπισε, άρχισε με τρόπο και χωρίς να κινήσει υποψίες να «ξαφρίζει» την μία δεσμίδα μετά την άλλη των δελτίων «Σκρατς». 

Επιστρατεύοντας μάλιστα την «εξυπνάδα» του ο τεχνίτης έβρισκε ένα σωρό δικαιολογίες στον ιδιοκτήτη, πως τάχα η ζημιά ήταν μεγάλη, προκειμένου να μπαινοβγαίνει συνεχώς στο υπόγειο με τα δελτία «σκρατς», τα οποία αφού έβαζε στο χέρι πήγαινε σε τουλάχιστον 5-6 άλλα πρακτορεία της πόλης για να εξαργυρώνει.

Όλο αυτό διήρκησε από τον Σεπτέμβριο έως και τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, μέχρι που ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο ΟΠΑΠ του ζήτησε την προμήθεια για τα δελτία, που ο ίδιος όμως δεν είχε πουλήσει.

Έτσι, διαπίστωσε την κλοπή και την κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί για να δέσουν την υπόθεση και να συλλάβουν τον «ποντικό» επ’ αυτοφώρω, τον έθεσαν για περίπου μία εβδομάδα σε διακριτική παρακολούθηση μέχρι που χθες τον συνέλαβαν έχοντας κρυμμένα ακόμα και στο εσώρουχο του 3 δεσμίδες «σκαρτς».

Πάντως, έως και αυτή την ώρα παραμένουν ακόμα άγνωστα το ποσά που «κέρδισε» ο εν λόγω τεχνίτης μέσω του «μεγαλοφυούς» σχεδίου του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ