Μικροί chef στην κουζίνα μας!! Σεμινάρια μαγειρικής στα παιδιά μας από τον Βαγγέλη Δρίσκα!!!

Σε κάθε σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν μαγειρεύοντας με τον Βαγγέλη Δρίσκα μέχρι 15 παιδιά και θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από έναν ενήλικα. Στο σεμινάριο του Φεβρουαρίου φτιάχνουμε όλοι μαζί κρέπες, αλμυρές και γλυκές και τα παιδιά συνδυάζουν τα αγαπημένα τους υλικά.

Σε κάθε σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν μαγειρεύοντας με τον Βαγγέλη Δρίσκα μέχρι 15 παιδιά και θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από έναν ενήλικα. Στο σεμινάριο του Φεβρουαρίου φτιάχνουμε όλοι μαζί κρέπες, αλμυρές και γλυκές και τα παιδιά συνδυάζουν τα αγαπημένα τους υλικά.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΡΥΖΙΟΥ

Ένα σεμινάριο με πολλή γνώση και γεύση. Γνωρίζουμε καινούργια υλικά και τεχνικές, μαθαίνουμε τις ποικιλίες του ρυζιού και μαγειρεύουμε όλοι μαζί παρέα πιάτα από τις κουζίνες του κόσμου: τηγανητό ρύζι με ασιατικά αρώματα, παέγια και ρυζοκροκέτες.

Τo μάθημα θα γίνει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 11.30μ.μ. - 13.30μ.μ. και το κόστος είναι 50 €.

 Τρόπος συμμετοχής:

 1. Αγοράστε το σεμινάριο από το e-shop. Με την αγορά του σεμιναρίου online εξασφαλίζετε αυτόματα και την συμμετοχή σας στα σεμινάρια που επιλέξατε.
2. Δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά : Δηλώνετε συμμετοχή στο σεμινάριο αυτό τηλεφωνικά  μέχρι και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο 217 7216288 και 6985 083412 (Ανδρέας Ευσταθίου), καθημερινές (11.00 - 19.00). Μέχρι και τις 8/10 πρέπει να έχετε εξοφλήσει το κόστος του σεμιναρίου που επιλέξατε.

Προσοχή: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι’ αυτό δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. Η είσοδος και η παρακολούθηση των σεμιναρίων επιτρέπεται μόνον εφόσον προσκομίσετε στο πρώτο μάθημα την απόδειξη πληρωμής.


Πηγή: http://www.testkitchen.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ