Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η νευρικότητα είναι διάχυτη σήμερα-μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου, δίνοντας αίσθηση βιασύνης σε όλα όσα κάνουμε. Μάλιστα τις πρωινές ώρες συναντά τον Άρη στους Διδύμους σε εξάγωνο κι εκεί μπορεί το βιαστικό να παίρνει την αίσθηση του επείγοντος. Όμως αυτό ακριβώς είναι που δεν πρέπει να κάνουμε. Να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε συμπεράσματα. Τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί τις απογευματινές ώρες, καθώς η Σελήνη συναντά σε τετράγωνο τον Πλούτωνα, ώστε να μην φανείτε πιεστικοί προς τους άλλους αλλά και στις αντιδράσεις σας σε πιέσεις άλλων. Η νευρικότητα είναι διάχυτη σήμερα, αλλά από την άλλη είναι μια ενεργητική μέρα που μπορεί να είμαστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί με ό,τι καταπιαστούμε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όψεις με τον Άρη και τον Πλούτωνα σάς κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και μερικές φορές χωρίς ίσως να το κατανοείτε κάπως πιεστικούς με συνεργάτες ή με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή την οικογένεια σας ή στον χώρο εργασίας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες, μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να συζητήσετε, να δείξετε στους άλλους τη θέση σας και τα παράπονα σας. Απλά όλο αυτό δεν πρέπει να γίνει με θυμό και ένταση. Μέσα στην υπερβολική αντίδραση μπορεί να χάνετε το δίκιο σας. Η κυκλοθυμία σας θα είναι έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και μολονότι είναι στον Κριό τα επίπεδα της ενέργειας σας μπορεί να νιώθετε ότι είναι κάπως πεσμένα σήμερα. Γι’ αυτό μην πιέσετε τον εαυτό σας και φορτώσετε πολύ το πρόγραμμα σας. Όσο πιο χαλαροί είστε και μείνετε στις βασικές σας προτεραιότητες τόσο καλύτερα θα νιώθετε στη διάρκεια της ημέρας. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη μπορεί να δείξει σήμερα κι ένα ζωηρό παρασκήνιο κυρίως στον χώρο εργασίας. Μείνετε μακριά από πράγματα που δεν σας αφορούν προσωπικά. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν, αλλά μην μπείτε στο παιχνίδι της διάδοσης. Ακόμη, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να περιποιηθείτε τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Κριό σε όψεις προς τον Άρη και τον Πλούτωνα η έμφαση σήμερα είναι σε δυο τομείς: στον τομέα φίλων-συνεργατών αλλά και των στόχων. Ενδεχομένως να υπάρχει μια έκρυθμη ατμόσφαιρα λόγω των οικονομικών αγαπητοί Δίδυμοι και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις για χρήματα. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο που μπορεί να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε. Αν έχετε θέσει κάποιους στόχους προσωπικούς ή επαγγελματικούς, ενδεχομένως να σας πιάνει βιασύνη να υλοποιηθούν γρηγορότερα κι όταν δεν γίνεται να σας πιάνει απογοήτευση.

Αναλυτικά οι ημερήσεις προβλέψεις στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ