Spetses Mini Marathon 2022: Φωτογραφίες και βίντεο από το διασημότερο αθλητικό event σε νησί - απολαυστικό τριήμερο

Οι Σπέτσες για 11η χρονιά υποδέχτηκαν παγκόσμιους πρωταθλητές, ερασιτέχνες αθλητές, αλλά και θεατές από όλη την Ελλάδα

Το διασημότερο αθλητικό event, το «Spetses Mini Marathon» επέστρεψε στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με το motto «Νίκη είναι η συμμετοχή».

Το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 7, 8 και 9 Οκτωβρίου και ήδη στα social media της διοργάνωσης έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες και βίντεο από το απολαυστικό αυτό τριήμερο.

Ένα υπέροχο κλικ από τον αγώνα 5k, αλλά και ένα βίντεο με τους κολυμβητές του Spetses Mini Marathon ανέβασε στο Instagram του και ο φωτογράφος Μιχάλής Λιαρούτσος.

«Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό με το μετάλλιο» έγραψε από πλευράς του σε ανάλογη ανάρτηση ο Ηλίας Γκότσης. Στην φωτογραφία βλέπουμε τον γυμναστή, επιχειρηματία και νικητή του Survivor να δαγκώνει το μετάλλιό του!

«Το ετήσιο ραντεβού μας για το κολύμπι 3 χιλιομέτρων στις Σπέτσες ??‍♀️ ??‍♂️ @spetses_marathon ! Ο αγαπημένος μου κολυμβητικός αγώνας της χρονιάς!!» διαβάζουμε στην ανάρτηση που έκανε μια άλλη φωτογράφος, η Κατερίνα Κατώπη, η οποία επίσης μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο από το event.

Οι Σπέτσες για 11η χρονιά υποδέχτηκαν παγκόσμιους πρωταθλητές, ερασιτέχνες αθλητές, αλλά και θεατές από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα επέστρεψαν και οι αγαπημένοι παιδικοί αγώνες.

Με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των αμέτρητων εθελοντών, οι αξίες του αθλητικού ιδεώδους έλαμψαν και φέτος στην καρδιά του Αργοσαρωνικού.

«Παλιοί» και «νέοι» - μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν για ακόμα μια χονιά στη μεγαλύτερη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού της χώρας. 

Το πρόγραμμα του Spetses mini Marathon 2022 περιέλάμβανε τρεις δρομικές διαδρομές των 5, 10 και 25 χιλιομέτρων καθώς και τρεις κολυμβητικές των 1.500, 3.000 και 5.000 μέτρων. 

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα του Spetses Mini Marathon 2022.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ