Ο βασιλιάς Κάρολος και το παρατσούκλι που είχε δώσει στη νύφη του Μέγκαν Μαρκλ - «πολύ σκληρή για να πεθάνει» (βίντεο)

Ποια ήταν η πρώτη του εντύπωση για την 41χρονη Δούκισσα;

Τι Μέγκαν Μαρκλ, τι Μπρους Γουίλις! Η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι «πολύ σκληρή για να πεθάνει»... σαν τον γνωστό ηθοποιό στο «Die Hard»!

Οι σχέσεις της 41χρονης και του πρίγκιπα Χάρι με την βασιλική οικογένεια παραμένουν τεταμένες από τότε που το ζεύγος αποφάσισε να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, ωστόσο ένα νέο βιβλίο έρχεται να αποκαλύψει ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν είχε - τουλάχιστον αρχικά - κακή εικόνα για τη νύφη του.

Η royal expert Katie Nicholl στο βιβλίο «The New Royals» έδωσε λεπτομέρειες για το ποια ήταν η άποψη του βασιλιά για την Μέγκαν, όταν εκείνη αρραβωνιάστηκε με τον μικρότερο γιο του.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight η Nicholl έγραψε στο βιβλί ότι ο γιος της αείμνηστης Ελισάβετ είχε δώσει ένα μάλλον ασυνήθιστο  παρατσούκλ στην Δούκισσα. Συγκεκριμένα την αποκαλούσε «Tungsten» (βολφράμιο - ένα σκληρό και σπάνιο μέταλλο) και αυτό «λόγω της σκληρότητας και της ανθεκτικότητάς της».

Photo: wikipedia

Όπως αναφέρει το Elle.com το 2018 η Daily Mail είχε γράψει ότι ο Κάρολος χρησιμοποιούσε αυτό το ψευδώνυμο, επειδή η Μέγκαν είναι «σκληρή και ακάθεκτη».

«Ο πρίγκιπας Κάρολος θαυμάζει τη Μέγκαν για τη δύναμή της και τα κότσια που δίνει στον Χάρι, ο οποίος χρειάζεται μια τέτοια φιγούρα στη ζωή του, καθώς μπορεί να είναι λίγο μαλακός», είχε πει μια πηγή στο βρετανικό μέσο εκείνη την εποχή προσθέτοντας ότι: είναι  ένας «όρος αγάπης».

Η Δούκισσα φέρεται να είχε βοηθήσει στην αποκατάσταση της σχέσης του βασιλιά με τον γιο του και ο Κάρολος είχε πολύ θετικές πρώτες εντυπώσεις. «Η Μέγκαν συνάντησε τον Κάρολο και ενθουσιάστηκε από τη γοητεία του» είχε πει μια πηγή στην  Daily Mail πρσθέτοντας ότι: «Είπε στον Χάρι ότι ήταν υπέροχος: φιλόξενος, ζεστός, εργατικός ευγενικός και σταθερός. Ξεκαθάρισε ότι θα έπρεπε να τον εκτιμήσει και να δεθεί περισσότερο μαζί του».

Ο Κάρολος φέρεται να είπε για τη νύφη του ότι: : «Είναι τόσο έξυπνη και τόσο όμορφη. Κάνει τον Χάρι χαρούμενο. Δεν θα μπορούσαμε να μας αρέσει περισσότερο».

Στο βιβλίο της η Nicholl  γράφει ότι το παρατσούκλι  γεννήθηκε όταν εμφανίστηκε η Μέηκαν μαζί με τον Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον  στο Royal Foundation Forum, το 2018.

«Ήταν, σύμφωνα με έναν ακόλουθο, η στιγμή που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, η οποία ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να ανεβάσουν στροφές. Οι Κέιμπριτζ είχαν ήδη δείξει την πρόθεσή τους να είναι κάτι περισσότερο από "διακοσμητικοί γαλαζοαίματοι" και είχαν, μαζί με τον Χάρι, σημειώσει τεράστια επιτυχία με την εκστρατεία τους για την ψυχική υγεία Heads Together.

Αλλά η Μέγκαν ήταν το αστέρι της τετράδας. Ήταν αψεγάδιαστη, παθιασμένη και αστεία, χρησιμοποιώντας όλες τις τηλεοπτικές της ικανότητες για να παρουσιάσει τον εαυτό της. Αυτή ήταν μια στιγμή αφύπνισης για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, όταν συνειδητοποίησαν ότι η Μέγκαν ήταν πολύ εντυπωσιακή, πολύ σίγουρη και πολύ ικανή, σύμφωνα με μια πηγή» γράφει μεταξύ άλλων η rotyal expert.

Βέβαια δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν ο Κάρολος έχει ακόμα την ίδια εικόνα και αν χρησιμοποιεί το ίδιο παρατσούκλι για την Μέγκαν - από τότε που εκείνη και ο Χάρι έφυγαν για την Αμερική και έδωσαν την περίφημη συνάντευξη στην Όπρα. 

Η Μέγκαν είπε στο The Cut στα τέλη Αυγούστου του τρέχοντος έτους ότι τίποτα δεν την εμποδίζει νομικά να μοιραστεί την πλήρη εμπειρία της από τη δουλειά για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Απλώς επιλέγει να μην το κάνει.

Όσο για τη σχέση της με την οικογένεια, είχε πει: «Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται όμως πολλή προσπάθεια για να συγχωρήσεις. Έχω κάνει πραγματικά μια μεγάλη προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω οτιδήποτε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ