Η Ματθίλδη χέρι, χέρι με τον βασιλιά της: Τα κομψά συνολάκια της βασίλισσας - τρία φορέματα & ένα στυλάτο σετ (φωτό & βίντεο)

Παρηματοποίησαν επίσημο ταξίδι στην Ρηνανία-Παλατινάτο

Την Τετάρτη (5 Οκτωβρίου) και την Πέμπτη (6 Οκτωβρίου) ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη επισκέφτηκαν την Ρηνανία-Παλατινάτο, ένα κρατίδιο της Γερμανίας.

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου συνοδευόταν από τον Υπουργό-Πρόεδρο της Γερμανόφωνης Κοινότητας, Oliver Paasch, και από την Αντιπρόεδρο της Φλαμανδικής κυβέρνησης, Hilde Crevits.

Φωτογραφίες: Frédéric Andrieu, Belga και Königlicher Palast / Palais royal / Koninklijk Paleis Via Instagram: @belgianroyalpalace

Η 49χρονη royal όπως καταλαβαίνετε πήρε μαζί της μια σειρά από κομψά συνολάκια, ενώ στα επίσημα social media της βασιλικής οικογένειας έχουν δημοσιευτεί μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους.

Σε ένα από τα κλικς βλέπουμε τον 62χρονο μονάρχη και την σύζυγό του να κρατιούνται χέρι, χέρι. Η Βασίλισσα φοράει ένα κοραλί, ζιβάγκο φόρεμα το οποίο έχει πλισέ φούστα και έχει συνδυαστεί με ένα ζευγάρι nude γόβες.

Ακόμα την είδαμε με ένα ασπρόμαυρο καρό φουστάνι και μπεζ καπέλο, με ένα μικρό φιόγκο στο μπορστινό μέρος, αλλά και με ένα midi, μπορντό φόρεμα με ασορτί χοντρή στέκα στα μαλλιά.

Τέλος η Ματθίλδη εμφανίστηκε με ένα παντελόνι και ασορτί φαρδύ, αμάνικο τοπ σε ζωηρό μπλε χρώμα. Το look της ολοκληρώθηκε με metallic γόβες σε αν΄λογο τόνο με το ρούχο της. 

Το βασλικό ζεύγος του Βελγίου ξεκίνησε το ταξίδι του με μια επίσκεψη στη γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech, στο Μάιντς. Είχαν γνωρίσει, το προηγούμενο βράδυ, τους Ozlem Tureci και Ugur Sahin, τους ιδρυτές αυτής της εταιρείας που - με την Pfizer - ανέπτυξαν το εμβόλιο κατά του Covid-19 που παράγεται στο Puurs του Βελγίου, αναφέρει το Paris Match.

Στη συνέχεια ο Φίλιππος και η Ματθίλδη πήγαν στο Μουσείο Gutenberg και μετά  συναντήθηκαν με τον Υπουργό-Πρόεδρο της Ρηνανίας-Παλατινάτου Malu Dreyer στην Κρατική Καγκελαρία.

Φωτογραφίες:EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της χημικής εταιρείας BASF στο Ludwigshafen, ενώ η ημέρα τελείωσε σε ένα κτήμα κρασιού στο Deidesheim.

Την δεύτερη ημέρα συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με εκπροσώπους της εσωτερικής ναυσιπλοΐας στο Sankt Goar.  Η επίσκεψή τους ολοκληρώθηκε με μια συνάντηση εργασίας για τη διαπεριφερειακή συνεργασία σε ενεργειακά και κοινωνικά έργα που στοχεύουν στην υποστήριξη όσων έχουν πληγεί περισσότερο από την υγειονομική κρίση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ