Έφη Πίκουλα: Η εξομολόγηση για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη - «Είχε υπομονή και απίστευτη αισιοδοξία» 

Την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του MEGA άνοιξε η γνωστή ηθοποιός

Επί 30 χρόνια σύζυγος του σκηνοθέτη Τάκη Βουγιουκλάκη, αδελφού της Αλίκης, η Έφη Πίκουλα, η οποία έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις σε μεγάλες επιτυχίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης – όπως η κορυφαία καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη» στον ΑΝΤ1 – τον τελευταίο καιρό απέχει από την δημοσιότητα.

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του MEGA. «Είναι ένας χώρος που έφτιαξα με τον άντρα μου, τον Τάκη Βουγιουκλάκη και μετά από όλα αυτά που πέρασα, που έχασα τον σύντροφο μου, είναι το καταφύγιο μου». Η ίδια, δεν εμφανίζεται εδώ και καιρό στην τηλεόραση. «Είμαι χορτασμένη από την τηλεόραση και είναι επιλογή μου να μην κάνω παρόλο που υπάρχουν προτάσεις», είπε, ενώ για τις συνεργασίες που είχε με τον Φώσκολο και τον Δαλιανίδη, τις χαρακτήρισε «πολύ δύσκολές γιατί ήταν απαιτητικοί».

Παραδέχεται πάντως πως «ασφαλώς και νιώθω μοναξιά, αλλά καλύπτω τη μοναξιά με πολλές ασχολίες», καθώς ασχολείται με την θεατρική ομάδα του δήμου Βριλήσσιων που σκηνοθετεί επί 14 χρόνια. «Είναι δύσκολη η ζωή μετά τον χαμό του Τάκη Βουγιουκλάκη» αναφέρει, και θυμάται κάτι που της είχε πει η Αλίκη: «Είχε πει ότι ήταν ‘ο άνδρας του εαυτού της’, αλλά τώρα πρέπει κι εγώ να γίνω ο άνδρας του εαυτού μου». Όσο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το τι αντιπροσώπευε για την ίδια: «Η Αλίκη ήταν τα πάντα για εμένα, ήταν η μάνα, ήταν η αδερφή, μου είχε σταθεί πάρα πολύ και μου είχε σε ‘ευχαριστώ’ που είσαι στη ζωή του αδερφού μου», είπε, ενώ για τις τελευταίες στιγμές θυμάται:

«Η Αλίκη είχε υπομονή και απίστευτη αισιοδοξία, ήθελε λίγους ανθρώπους στη σουίτα της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ