Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο Masterchef ''χαζομπαμπάς'' πόσταρε για πρώτη φορά, φωτό του νεογέννητου γιού του (φωτό)

Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς για πρώτη φορά την Παρασκευή, και η ευτυχία τους δεν κρύβεται…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και δύο εβδομάδες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, αφού κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους. 

Ο σεφ και η ηθοποιός έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την Μιχαλοπούλου να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

NDP

Το ζευγάρι, το οποίο και αρχικά γνωρίστηκε μέσα από τα social media, είχε καταφέρει να κρατήσει την σχέση του κρυφή για αρκετό καιρό και το ίδιο συνέβη και με την εγκυμοσύνη της Μιχαλοπούλου.

Τώρα ο Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του σύντροφός έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους μαζί με το αγγελούδι τους!

Μάλιστα μια μέρα μετά την γέννηση του μικρούλη , ο κριτής του Μasterchef, ανάρτησε και μια φωτογραφία από το μαιευτήριο. Σε αυτήν δεν μας δείχνει το πρόσωπό του μωρού, παρόλα αυτά κρατάει ένα μπαλονάκι και συνοδεύει τη φωτογραφία με ένα υπέροχο μήνυμα. 

 

 

Γράφει συγκεκριμένα: '' Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαρακι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά.Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους''. 

Σήμερα όμως, ο '' Θείος Λεωνίδας'' ανέβασε μια φωτό του μπέμπη στο Instagram. 'Οπως θα δείτε, ο μικρός Κουτσόπουλος απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο στις αρχές του Οκτωβρίου...

Πρωταγωνιστής στο πλευρό του, οι σκύλοι του σεφ... Ή αλλιώς οι φρουροί του μικρού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ