Η Kim Kardashian λατρεύει αυτή την κρέμα ματιών για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων - Κάνει θαύματα;

Οικονομικό προϊόν που η Kim , δεν αποχωρίζετε! 

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην Kim Kardashian.

Γνωστή για τον λαμπερό τρόπο ζωής της, η ριάλιτι σταρ που έγινε η top Influencer έχει χτίσει μια επιχειρηματική αυτοκρατορία που περιλαμβάνει τις δικές της σειρές ρούχων και μακιγιάζ.

 

 

Πώς όμως "συμβαδίζει" με αυτόν τον τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα δείχνει τόσο λαμπερή; 

Η Kim βασίζεται στην ιαπωνική μάρκα περιποίησης Shiseido και την ενυδατική σειρά Benefiance για να φωτίζει τα μάτια της και να αφήνει την επιδερμίδα της λεία και ενυδατωμένη.

Όταν η Kim διατηρούσε το lifestyle blog της το 2013, αναφέρθηκε στην μάρκα για το πώς οι Pure Retinol Instant Eye Treatment Masks άφηναν την αίσθηση φρεσκάδας κάτω από τα μάτια της, αποκαλύπτοντας: "Αυτό κρατάει τα μάτια μου φρέσκα και χωρίς μαύρους κύκλους".

 

 

 

Η Shiseido, η οποία γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια στον κλάδο των καλλυντικών, έχει βγάλει τη νέα Wrinkle Smoothing Eye Cream, αναφέρει το Hello και αυτή η κρέμα έχει γίνει η αγαπημένη της πάμπλουτης τηλεπερσόνας.

 

 

Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, £62, Shiseido

SHOP NOW

 

 

Εμπνευσμένη από τη νευροεπιστήμη, η περιποίηση της Shiseido είναι σχεδιασμένη με την τεχνολογία Reneura Technology+™, η οποία συμβάλλει στην αφύπνιση των αισθητήριων υποδοχέων του δέρματός σας και το κάνει να ανταποκρίνεται καλύτερα στα οφέλη του προϊόντος περιποίησης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ