Αυτό το βίντεο θα σας φτιάξει την ημέρα: Οι κόρες του Ελευθέριου Πετρούνια & της Βασιλικής Μιλλούση χορεύουν ... Φουρέιρα!

Πρέπει να το δείτε αυτό το βίντεο.. 

Μια πανέμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Οι Έλληνες αθλητές έχουν δύο κόρες την Σοφία και την Ελένη. 

Τα δύο κοριτσάκια είχαν γεννηθεί με σχετικά με μικρή χρονικά απόσταση μεταξύ τους και οι γονείς τους αποφάσισαν να τα βαφτίσουν μαζί. 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως οι δυό τους αν και έχουν βαρύ καθηνερινό πρόγραμμα Περνούν χρόνο με τις δύο κόρες τους εντός και εκτός σπιτιού ενώ ουκ ολίγες φορές τις παίρνουν μαζί τους στο γυμναστήριο.

 

 

Όπως και να το κάνουμε είναι αξιοζήλευτη οικογένεια και πολύ αγαπημένη. 

Ο χρυσός ολυμπιονίκης και η σύζυγός του ανεβάζουν πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα με τα παιδιά τους. 

 

 

 

 

Έτσι και αυτή τη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να ανεβάσει ένα ξεκαρδιστικό βίντεο. Οι μικρούλες βρίσκονται στο σπίτι και χορεύουν... Φουρέιρα! 

 

@eleftherios_petrounias Όταν έχεις τρελαθεί με @Foureira και προσπαθείς να κάνεις την χορογραφία της ??? #babygirls #sofia #lenia ♬ πρωτότυπος ήχος - Petrounias_Elef

 

Το βίντεο αυτό ανέβηκε στην πλατφόρμα του Τik Tok, ενώ ο χαζομπαμπάς έγραψε από κάτω:  ''όταν έχεις τρελαθεί με Φουρέιρα και προσπαθείς να κάνεις τη χορογραφία της''.. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ