Η ζωή του Καρλ Λάγκερφελντ γίνεται ταινία-θα τον υποδυθεί ο Τζάρεντ Λέτο

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας και εκ των παραγωγών. 

Ο Τζάρεντ Λέτο πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τον θρυλικό σχεδιαστή μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ.

Η εταιρεία παραγωγής του Αμερικανού τραγουδιστή και ηθοποιού με την Έμα Λάντμπροκ, Paradox, θα είναι συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με τον οίκο Καρλ Λάγκερφελντ του εκλιπόντος Γερμανού μόδιστρο, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οι στενοί έμπιστοι συνεργάτες του αείμνηστου οραματιστή διευθυντή δημιουργικού του οίκου Chanel - Πιερ Πάολο Ρίγκι, Καρολίν Λεμπάρ και Σεμπαστιάν Ζοντό θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας. Συγκεκριμένα, ο Ρίγκι έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Lagerfeld για περισσότερο από μια δεκαετία. Η Λεμπάρ συνεργάστηκε στενά με τον σχεδιαστή ως σύμβουλος του brand του και ο Ζοντό, ο οποίος είναι πλέον σύμβουλος της εταιρείας, εργάστηκε ως προσωπικός βοηθός και σωματοφύλακας του Λάγκερφελντ για 20 χρόνια.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν είναι διαθέσιμες, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι θα επικεντρωθεί στον στενό κύκλο του σχεδιαστή μόδας.

Μάλιστα σε ανάρτηση του, ο Τζάρεντ Λέτο εξέφρασε την εκτίμηση του για τον διάσημο μόδιστρο.

«Ο Καρλ ήταν πάντα μια έμπνευση για εμένα. Ήταν πολυμαθής, ένας καλλιτέχνης, ένας πρωτοπόρος, ένας ηγέτης και το πιο σημαντικό ένας ευγενής άνθρωπος. Όταν συναντήθηκα με την ομάδα του, αμέσως μοιραστήκαμε ένα δημιουργικό όραμα, για να κάνουμε μια ταινία-ωδή στον Καρλ, ενώ θα εξετάσουμε τα καλλιτεχνικά όρια του τι μπορεί να κάνει μια βιογραφική ταινία. Είμαι τόσο ευγνώμων στους Karo, Pier και Seb που μας επέτρεψαν να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι», όπως έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ