Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Tα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Τρίγωνο Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω-εξαιρετική όψη για δυνατές συμφωνίες

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια...

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ίδια όψη σχηματίστηκε από τον Αύγουστο άλλες δυο φορές, καθώς ο Ερμής επέστρεψε στην Παρθένο λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυνατή όψη σε πνευματικό επίπεδο, καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει.

Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να επιχειρηματολογήσουμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές (σπιτιού, αυτοκινήτου, τεχνολογικού εξοπλισμού). Μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους μέσω μιας ιδέας ή ενός σχεδίου, αλλά θα είμαστε κι εμείς ευεπηρέαστοι. Εξαιρετική όψη για έρευνα, για να ανακαλύψουμε μυστικά, για ψυχανάλυση. Κατά τα άλλα, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό, τη μοναδική της όψη μέσα στη μέρα, ευνοώντας τις εναλλακτικές προσεγγίσεις στα πράγματα, τις επαφές με φίλους, τις αγορές τεχνολογίας, αλλά και τις αλλαγές στον χώρο του σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Μια αρκετά αποτελεσματική μέρα απλώνεται μπροστά σας κι αντί να αφήσετε την ενέργεια σας να διαχέεται από δω κι από κει χωρίς σκοπό, καλύτερα να βάλετε ως στόχο 2-3 σημαντικά πράγματα που θέλετε να ολοκληρώσετε και να δώσετε εκεί την αποκλειστική σας προσοχή. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώνουν. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να χάσετε πολύτιμο χρόνο απλά ανησυχώντας και αφήνοντας τους φόβους σας να ελέγχουν τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα, καθώς ο Ερμής συναντά σε τρίγωνο τον Πλούτωνα σε ζώδια της γης όπως το δικό σας. Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα, ακόμη και οι θετικές, παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση. Αντιθέτως εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες και το έργο σας. Θετική μέρα και για την προσωπική σας ζωή, ενώ το βράδυ προσφέρεται για επαφές με φίλους και για να κάνετε κάτι διαφορετικό σε επίπεδο διασκέδασης από τις συνήθεις επιλογές σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Παρασκευή, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας δυο ιδιαίτερα ευαίσθητους και συναισθηματικούς οίκους του ωροσκοπίου σας: τον 4ο και τον 8ο οίκο. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε μπορεί να σας κάνει κάποια στιγμή να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας, αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή στα επαγγελματικά που σας ανησυχούν. Η μέρα θα κλείσει πιο ευχάριστα σίγουρα σε σχέση με το πώς ξεκινά και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους τις βραδινές ώρες που θα σας φτιάξει και τα κέφια.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ