H Rita Ora μας άνοιξε το σπίτι της στο Λονδίνο - Mας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Το άνετο ιστορικό σπίτι της τραγουδίστριας με το συναρπαστικό παρελθόν είναι γεμάτο με απροσδόκητα vintage ευρήματα.

Η Rita Ora είναι η επιτομή της σύγχρονης γυναίκας. Γεννημένη στο σημερινό Κοσσυφοπέδιο, η τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής μετακόμισε στο Δυτικό Λονδίνο όταν ήταν μωρό με την οικογένειά της και από εκεί εκτοξεύτηκε στη φήμη.

Σήμερα, η 31χρονη έχει πολλές επιτυχίες σε singles, έχει πρωταγωνιστήσει στην τριλογία 50 αποχρώσεις του γκρι, στο ντετέκτιβ Pikachu και σε άλλες ταινίες και έχει εμφανιστεί ως κριτής και προπονητής σε διαγωνιστικά σόου τραγουδιού όπως το The Voice UK, το The Voice Australia, το The X Factor και το The Masked Singer UK.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Είναι μία από τις διασημότητες του 21ου αιώνα που φαίνεται να τα κάνει όλα - οι followers της στο Instagram γνωρίζουν ότι είναι πιθανό να δημοσιεύσει από το Παρίσι τη μία μέρα, το Λος Άντζελες λίγες μέρες αργότερα και τη Νέα Ζηλανδία την επόμενη εβδομάδα. Eίναι ερωτευμένη με τον σκηνοθέτη Taika Waititi.

Όλη αυτή η εξωτερική λάμψη είναι αυτό που κάνει τόσο εκπληκτικό -και ευχάριστο- το γεγονός ότι το σπίτι της δεν έχει καμία σχέση με το μοντέρνο αρχοντικό με την πισίνα που μπορεί να έχετε φανταστεί γι' αυτήν.

Αντίθετα, η Ora διαμένει σε μια γοητευτική κατοικία στη γειτονιά Primrose Hill του Βόρειου Λονδίνου. Χτίστηκε το 1877 και κάποτε φιλοξενούσε τον εικονογράφο Άρθουρ Ράκχαμ, στο έργο του οποίου περιλαμβάνονται οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων, ο Πίτερ Παν στους κήπους του Κένσινγκτον και άλλα, αναφέρει το architecturaldigest

Είναι διατηρητέο, πράγμα που σημαίνει ότι παρόλο που η Ora το ανακαίνισε λίγο μετά την αγορά του σπιτιού το 2021, δεν της επιτράπηκε -ούτε ήθελε- να κάνει σημαντικές αλλαγές. "Πάντα είχα μια έλξη για σπίτια με παλιό πνεύμα", λέει η Ora. "Ήξερα ότι ειδικά αυτό το σπίτι έχει φιλοξενήσει πολλούς δημιουργούς, οπότε σκέφτηκα ότι θα είχε μια πολύ ιδιαίτερη ενέργεια".

 

Οι ανακαινίσεις αφορούσαν κυρίως την αποκατάσταση των δαπέδων και της οροφής, την ανακαίνιση των λουτρών, των σωληνώσεων και του ηλεκτρισμού και την αναβάθμιση της κουζίνας.

Σε μια άλλη προσγειωμένη κίνηση, η Ora επίπλωσε το σπίτι κυρίως με vintage ευρήματα από τη διάσημη αγορά Portobello Road Market του Λονδίνου- τα περισσότερα από τα αντικείμενα τα είχε ήδη στην κατοχή της και τα χρησιμοποιούσε σε προηγούμενα σπίτια. "Μου αρέσει να είμαι οικονομικά αποδοτική όταν είναι απαραίτητο", λέει.

Η αδελφή της και μάνατζέρ της, Elena Ora, είναι υπεύθυνη για την οργάνωση της συλλογής επίπλων στο σπίτι. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ