Στάζει μέλι η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη: Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, μου τον έφερε ο Θεός (βίντεο)

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, λέει η τραγουδίστρια... 

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα".

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγελματικό επίπεδο.

 

 

Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

 

 

 

 

"Μεγαλώνοντας απελευθερώνεσαι από πολλά. Καμιά φορά βλέπουμε συναντεύξεις από ανθρώπους που έχουν κάνει πολλά και δεν τους χορταίνεις. Ο χρόνος κάποιες φορές σε απελευθερώνει", ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

 

 

 

 

Και συνέχισε: "Θεωρώ ευλογία κάθε χρόνο που έχω γενέθλια. Ότι μεγάλωσα έναν χρόνο. Συμβαίνουν πολλά εκεί έξω και το να είσαι καλά είναι σημαντικό. Όταν έχεις και παιδιά λες ότι είναι ευλογία να ζεις και να είσαι καλά. Ο χρόνος σε προβληματίζει σε όσα σου έχουν "φορέσει” να γίνεσαι δέσμιος".

 

"Τον Βασίλη μου τον έστειλε ο Θεός"

"Είχα πει στον Βασίλη ότι θα είναι δύσκολο αυτό με τη δημοσιότητα καθώς εκείνος ήταν ένας άνθρωπος από άλλο κόσμο, εγώ ήμουν συνηθισμένη. Με ενόχλησε που πηγαίναμε για φαγητό σε ένα ταβερνάκι και μας έβγαζαν φωτογραφίες με το κινητό και τις πουλούσαν" είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

 

 

 

"Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή, οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Βασίλη είναι η αλήθεια του.

NDP

Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω.

 

 

O έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ