Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: 10 κλικς από τον γάμο της - Το έξωμο μίνι νυφικό με τα κρύσταλλα swarovski

Το φόρεμα της πήγαινε πολύ με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Μυστικός γάμος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 2/10. 

Ο πολιτικός γάμος του αγαπημένου ζεύγους έγινε στο δημαρχείο της Βούλας σε στενό κύκλο με δέκα καλεσμένους να δίνουν το παρών.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η εγκυμονούσα νύφη φόρεσε στην τελετή ένα κοντό λευκό φόρεμα από την Σήλια Κριθαριώτη, όπως και τα νυφικά της γοβάκια.

Το νυφικό της Σπυροπούλου ήταν έξωμο με λαμπερά κεντήματα με κρύσταλλα swarovski. Τα μαλλιά της ήταν χαλαρές μπούκλες και είχε πιάσει τα μισά πίσω.

Μάρτυρες στον γάμο τους ήταν ο πατέρας του γαμπρού, ο μεγαλοεπιχειρηματίας της εστίασης Βλάσης Σταθοκωστόπουλος και μια καλή φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία ήταν και η μόνη καλεσμένη που ήταν εκτός οικογένειας.

 Η πρώτες ανάρτησεις μετά τον γάμο

Μια τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ανέβασε στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έπειτα από τον γάμο τους.

«??????? ???? ????? ?» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ανάρτησή της, η οποία όπως ήταν φυσικό γέμισε γέμισε από ευχές.

 

 

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανέβασε 10 ακόμα στιγμιότυπα από την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. 

Στην ανάρτηση έγραψε την ημερομηνία του γάμου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ