Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Χίλαρι Σουάνκ: Έγκυος στα 48 – Η ανακοίνωση στο Good Morning America – Ο 45χρονος κούκλος σύζυγος της 

Τι αποκάλυψε η σταρ του Χόλιγουντ για την ιδιαίτερη πρόταση γάμου 

Την ωραιότερη περίοδος της ζωής της περνά η ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ, η οποία σε ηλικία 48 ετών είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα. 

Την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος έκανε η Χολιγουντιανή σταρ στο «Good Morning America», λέγοντας τα εξής: «Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μαμά ενός αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω» είπε η ηθοποιός. Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan λίγο μετά τη συνέντευξή της στο GMA, λέγοντας για την εγκυμοσύνη της: «Αισθάνομαι υπέροχα αυτή τη στιγμή, ακόμα και με την ώρα - ξέρετε, είμαι σε ώρα Ειρηνικού, οπότε είμαι λίγο ζαλισμένη με αυτό. Αλλά αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή».

Την ωραιότερη περίοδος της ζωής της περνά η ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ, η οποία σε ηλικία 48 ετών είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα.  Την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος έκανε η Χολιγουντιανή σταρ στο «Good Morning America», λέγοντας τα εξής: «Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μαμά ενός αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω» είπε η ηθοποιός. Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan λίγο μετά τη συνέντευξή της στο GMA, λέγοντας για την εγκυμοσύνη της: «Αισθάνομαι υπέροχα αυτή τη στιγμή, ακόμα και με την ώρα - ξέρετε, είμαι σε ώρα Ειρηνικού, οπότε είμαι λίγο ζαλισμένη με αυτό. Αλλά αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή». Πρόσθεσε ότι το συνεργείο της Alaska Daily δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι την ανακοίνωσή της την Τετάρτη, καθώς βρίσκεται πλέον στο δεύτερο τρίμηνο. «Αλλά τα ρούχα μου άρχισαν να μην μου κάνουν και έτσι αναγκάστηκα, τις προάλλες ... να κόψω το τζιν μου. Και μετά έβαλα ένα σακάκι που δεν είχε καμία σχέση», εξήγησε. «Και μου λένε: "Αυτό είναι εντελώς άσχετο". Του λέω, "Α, νομίζω ότι ταιριάζει". "Δεν ταιριάζει". "Όχι, ταιριάζει. Θα το κάνω να ταιριάξει". Οπότε μου λένε: "Εφόσον είσαι εκτελεστική παραγωγός, μπορείς να το κάνεις, αλλά είναι περίεργο"». Η Χίλαρι Σουάνκ συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τα δίδυμα υπάρχουν τόσο στην οικογένειά της όσο και στην οικογένεια του Σνάιντερ και ότι είναι «τόσο ενθουσιασμένη» για την επόμενη φάση. «Είναι τέτοια ευλογία. Απόλυτο θαύμα. Είναι απίστευτο», σημείωσε. Με τον Φίλιπ Σνάιντερ, που είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο των social media, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, σχεδόν δύο χρόνια αφότου οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2016. «Ήταν απλά απερίγραπτος», είχε δηλώσει στο παρελθόν στη Vogue για τον γάμο τους. «Ένιωθα τόση ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε μαζί στη μέση ενός τέτοιου σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έχει πει η ηθοποιός για τον σύζυγο της, που το περιοδικό Forbes έχει χαρακτηρίσει ως «έναν επαγγελματία που συνδυάζει τις αρχές του καπιταλισμού με τη νοοτροπία του ανθρώπου που θέλει να δημιουργεί καλά πράγματα.   Η Χίλαρι Σουάνκ αναφέρθηκε επίσης και στον ρομαντικό τρόπο που  ο Σνάιντερ, με τον οποίο μοιράζονται τη μεγάλη αγάπη τους για τα σκυλιά, τη φύση και το τένις, της έκανε πρόταση γάμου στο Κολοράντο. «Πέσαμε πάνω σε ένα πανέμορφο καταφύγιο βαθιά μέσα στα βουνά», είπε. «Είχε έναν εκπληκτικό καταρράκτη κι ένα βράδυ γονάτισε μπροστά και έκανε πρόταση γάμου, φροντίζοντας να είναι κοντά τα σκυλιά μου για να γίνουν μάρτυρες!».

Πρόσθεσε ότι το συνεργείο της Alaska Daily δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι την ανακοίνωσή της την Τετάρτη, καθώς βρίσκεται πλέον στο δεύτερο τρίμηνο. «Αλλά τα ρούχα μου άρχισαν να μην μου κάνουν και έτσι αναγκάστηκα, τις προάλλες ... να κόψω το τζιν μου. Και μετά έβαλα ένα σακάκι που δεν είχε καμία σχέση», εξήγησε. «Και μου λένε: "Αυτό είναι εντελώς άσχετο". Του λέω, "Α, νομίζω ότι ταιριάζει". "Δεν ταιριάζει". "Όχι, ταιριάζει. Θα το κάνω να ταιριάξει". Οπότε μου λένε: "Εφόσον είσαι εκτελεστική παραγωγός, μπορείς να το κάνεις, αλλά είναι περίεργο"».

Η Χίλαρι Σουάνκ συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τα δίδυμα υπάρχουν τόσο στην οικογένειά της όσο και στην οικογένεια του Σνάιντερ και ότι είναι «τόσο ενθουσιασμένη» για την επόμενη φάση. «Είναι τέτοια ευλογία. Απόλυτο θαύμα. Είναι απίστευτο», σημείωσε. Με τον Φίλιπ Σνάιντερ, που είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο των social media, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, σχεδόν δύο χρόνια αφότου οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2016.

«Ήταν απλά απερίγραπτος», είχε δηλώσει στο παρελθόν στη Vogue για τον γάμο τους. «Ένιωθα τόση ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε μαζί στη μέση ενός τέτοιου σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έχει πει η ηθοποιός για τον σύζυγο της, που το περιοδικό Forbes έχει χαρακτηρίσει ως «έναν επαγγελματία που συνδυάζει τις αρχές του καπιταλισμού με τη νοοτροπία του ανθρώπου που θέλει να δημιουργεί καλά πράγματα.  

Η Χίλαρι Σουάνκ αναφέρθηκε επίσης και στον ρομαντικό τρόπο που  ο Σνάιντερ, με τον οποίο μοιράζονται τη μεγάλη αγάπη τους για τα σκυλιά, τη φύση και το τένις, της έκανε πρόταση γάμου στο Κολοράντο.
«Πέσαμε πάνω σε ένα πανέμορφο καταφύγιο βαθιά μέσα στα βουνά», είπε. «Είχε έναν εκπληκτικό καταρράκτη κι ένα βράδυ γονάτισε μπροστά και έκανε πρόταση γάμου, φροντίζοντας να είναι κοντά τα σκυλιά μου για να γίνουν μάρτυρες!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ