Φθινόπωρο στο 4άστερο «Αιολίδες»: Ένα πετρόχτιστο ξενοδοχείο στην καρδιά της λίμνης Πλαστήρα σας περιμένει (φωτό)

Υπέροχα δωμάτια από πέτρα και ξύλο

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν μια όμορφη εκδρομή για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα στη λίμνη Πλαστήρα, ενώ έχουν φροντίσει για τη διαμονή μας στο AIOLIDES HOTEL 4*.

Το πετρόχτιστο ξενοδοχείο Αιολίδες 4* σας υποδέχεται στο κεντρικό χωριό Καλύβια Πεζούλας, στην καρδιά της λίμνης Πλαστήρα σε υψόμετρο 836 μέτρων με θέα τη λίμνη Πλαστήρα και τα Αγραφιώτικα βουνά. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού δίπλα στα εστιατόρια, τα καφέ της περιοχής και σε μικρή απόσταση από τα κέντρα δραστηριοτήτων.

Ο ρομαντισμός συντροφεύει τα ευρύχωρα δωμάτια μας με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν σε όλους τους χώρους με τους χρωματισμούς και τη διακόσμηση να διαφοροποιούνται σε κάθε δωμάτιο.

Επιλέξτε την κατηγορία του δωματίου που επιθυμείτε! Χαλαρώστε στην πλακόστρωτη βεράντα του Café Βar Restaurant μας ή στον κήπο δίπλα στην πισίνα για να απολαύσετε τον καφέ, το γεύμα ή το ποτό σας με θέα τη λίμνη Πλαστήρα. 

Πληροφορίες πακέτου

2 μέρες στο AIOLIDES HOTEL 4* στην καρδιά της λίμνης Πλαστήρα µε δικό σας µέσον Ι.Χ. Η τιμή ξεκινά από 67€ (2 ημέρες / 1 νύχτα). 

Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την εκδρομή

*Φωτογραφίες via manessiatravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ