Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Τα σικάτα ασπρόμαυρα φορέματα και τα γλυκά λόγια για τον βασιλιά της καρδιάς της (φωτό)

Πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στο Ομάν

Επίσημη επίσκεψη στο Ομάν πραγματοποίησε το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας.

Η βασίλισσα Ράνια συνόδεψε τον σύζυγό της βασιλιά Αμπντάλα στο διήμερο ταξίδι που έκαναν στο σουλτανάτο, μετά από πρόσκληση του σουλτάνου Χάιθαμ (Haitham bin Tariq), ο οποίος και τους υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο.

Σε σχετική φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί στην επίσημη σελίδα της 52χρονης royal στο Instagram την βλέπουμε να φορά ένα λευκό φόρεμα με μαύρα πουά και υπέροχα στρογγυλά γυαλιά ηλίου Chanel.

Παράλληλα η βασίλισσα της Ιορδανίας συναντήθηκε με την σύζυγο του σουλτάνου, που παρέθεσε δείπνο, στο Παλάτι Αλ Αλάμ στην Μουσκάτ, προς τιμήν της, στο οποίο συμμετείχαν πολλές  ανώτερες γυναίκες αξιωματούχοι του Ομάν.

Για την περίσταση η Ράνια επέλεξε ένα ασπρόμαυρο, midi φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες. Το look ολοκληρώθηκε με επίσης μαύρα αξεσουάρ: Ένα clutch και ένα ζευγάρι γόβες, καθώς και ένα κολιέ που στόλιζε τον λαιμό της.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβηκε στα social media της μητέρας τεσσάρων παιδιών, βλέπουμε την Ράνια με τον 60χρονο βασιλιά της. «Λατρεύω να ζω τη ζωή μαζί σου. Χθες στο όμορφο Ομάν» διαβάζουμε στο post.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ