GNTM: Κατέρρευσε κλαίγοντας η τρανς Έβελιν όταν την «έκοψαν» οι κριτές - ζήτησαν τον ψυχολόγο για να την στηρίξει (βίντεο)

Ξέσπασε σε λυμγούς 

Η Έβελιν δεν κατάφερε να συνεχίσει στο GNTM με το τρανς μοντέλο - που είχε πάρει 4 «ναι» στο bootcamp - να καταρρέει μόλις άκουσε ότι αποχωρεί από τον διαγωνισμό μοντέλων.

Παρόλου που η 28χρονη από την Κύπρο ήταν ένα από τα πρόσωπα που τράβηξαν το ενδιαφέρον των κριτών, είδε τελικά την πόρτα της εξόδου.

Η νεαρή μόλις άκουσε την Βίκυ Καγιά να της ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει ξέσπασε σε λυμγούς και κατέρρευσε ψυχολογικά, με αποτέλεσμα οι κριτές να καλέσουν τον ψυχολόγο της εκπομπής για να την βοηθήσει. 

Στο πλευρό της έσπευσαν και οι τρεις κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας με την παρουσιάστρια του show να της λέει: Η ζωή είναι μπροστά σου, άλλαξες τόσα πολλά, θα κολλήσεις τώρα εδώ; Δεν πήγε καλά το bootcamp, it's ok.».

Από πλευράς της η Έβελιν είπε ότι: «Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δεν μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο».

«Δεν έχει να κάνει με εσένα, είναι διαγωνισμός», της απάντησε με την σειρά του ο Γιώργος Καράβας.

Αποχωρώντας η Έβελιν ανέφερε: «Δεν είμαι καλά προφανώς. Ήταν κάτι που δούλεψα πολύ σκληρά, νομίζω το καταλαβαίνετε αυτό... Ευχαριστώ, αυτά.. τέλος... period... Τι να με κάνετε εμένα; Αφού με διώξατε... Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ