Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με μουσταρδί φόρεμα και navy blue αξεσουάρ - το κομψό σύνολο της royal (φωτό & βίντεο)

Επισκέφτηκε την μαιευτική μονάδα του Royal Surrey County Hospital

Μια υπέροχη εμφάνιση από την Κέιτ Μίντλετον,που οποία επισκέφτηκε σήμερα την μαιευτική μονάδα του Royal Surrey County Hospital.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε για την περίσταση ένα μουσταρδί φόρεμα Karen Millen των 220 λιρών (251,71 ευρώ), το οποίο είχε γιακά, λαιμόκοψη «V», στενή μέση με μια ζώνη του ίδιου υφάσματος και πλισέ φούστα.

Το look της 41χρονης μητέρας τριών παιδιών ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μικρά σκουλαρίκια, navy γόβες και clutch επίσης σε σκούρο μπλε χρώμα. 

Η μονάδα μητρότητας του Ρoyal Surrey County Hospital η οποία φροντίζει περίπου 3.000 μωρά κάθε χρόνο, έλαβε το Χρυσό Βραβείο της UNICEF Baby Friendly Initiative τον Μάιο για το εξαιρετικό έργο της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η σύζυγος του πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφτηκε τη μονάδα για να μάθει για την ολιστική υποστήριξη που παρέχει σε έγκυες γυναίκες και νέες μητέρες, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και μετά από αυτήν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ