Top model η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Με καρό σακάκι Louis Vuitton, preppy πουκάμισο & υπέροχα γυαλιά ηλίου (φωτό & βίντεο)

Στη εβδομάδα μόδας του Παρισιού η πριγκίπισσα

«Χαίρομαι που είμαι πίσω στο Παρίσι» γράφει σε ανάρτησή της η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, που παρακολούθησε το fashion show της Louis Vuitton, το οποίο και «έκλεισε» την εβδομάδα μόδας της Πόλης του Φωτός.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου και μητέρα των 7χρονων δίδυμων παιδιών της έχει επιστρέψει για τα καλά στη δημόσια ζωή, μετά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε την περασμένη χρονιά με την υγεία της.

Photo: Instagram

Πέρα από το να εκτελεί τα βασιλικά της καθήκοντα η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης, περνά χρόνο και στα ντεφιλέ της παγκόσμιας μόδας. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε βρεθεί στην επίδειξη του Akris, ενός από τα αγαπημένα της brand.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Τώρα είδε από την πρώτη σειρά το show του πασίγνωστου γαλλικού οίκου, με την πριγκίπισσα να κάθεται μεταξύ άλλων δίπλα στην Janet Jackson, αλλά και στον Bernard Arnault, τον συνιδρυτή, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας ειδών πολυτελείας στον κόσμο, στην οποία ανήκουν πασίγνωστα brands όπως: Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi, Givenchy, Marc Jacobs, Stella McCartney κα.

Για την ιστορία η αξία του Anrault υπολογίζεται στα 152.3 δισεκατομμύρια δολάρια και ο ίδιος είναι ο πλουσιότερος άντρας της Γαλλίας. 

Φυσικά για την περίσταση η Σαρλίν ήταν ντυμένη με δημιουργίες της Louis Vuitton.

Ειδικότερα την είδαμε να φορά ένα λευκό preppy πουκάμισο, συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι και ένα φαρδύ, καρό σακάκι με φούξια λεπτομέρειες, το οποίο ήταν ένα «τσακ» λαμπερό, χωρίς ωστόσο να είναι υπεροβολικό.

Το Look ολοκληρώθηκε με μεγάλα γυαλιά ηλίου, που την έκαναν να μοιάζει με σταρ, μαύρα μποτάκια και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ