Στις 12:30 σήμερα κηδεύεται ο Σταμάτης Κόκοτας - Στις 13:00 το τελευταίο αντίο στον Ζάχο Χατζηφωτίου

Αντίο σε δύο αγαπημένους άνδρες! 

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και απλοί θαυμαστές, στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος έφυγε από τη ζωη το Σάββατο, σε ηλικία 85 ετών, ενώ νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, στις 12:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας η κηδεία του τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί, τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη στο δήμο Ζωγράφου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήταν άλλωστε παλιά κάτοικος Ζωγράφου ενώ στο παρελθόν διετέλεσε και Δημοτικός Σύμβουλος στου Ζωγράφου.

NDP

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

"O Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για την απώλεια του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Κόκκοτα. Ο εκλιπών είναι παλιός Ζωγραφιώτης αλλά και παλιός Δημοτικός Σύμβουλος και η προσφορά του στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της Ελλάδας είναι ανεκτίμητη.

Με την ξεχωριστή φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του έκανε τη ζωή όλων ομορφότερη και μας συντρόφευε μουσικά για πάρα πολλά χρόνια.

Η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα μετά από πρόταση του Δημάρχου Βασίλη Θώδα και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γίνει με δημοτική δαπάνη, στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης του Δημοτικού Κοιμητηρίου Ζωγράφου, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 12:30μ.μ".

Σήμερα και η κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου

Το "ύστατο χαίρε" θα πουν συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα στον Ζάχο Χατζηφωτίου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, την περασμένη Παρασκευή.

eurokinisi

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας είχε εισαχθεί στις αρχές του μήνα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν, με δημοτική δαπάνη, σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 13:00, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ