Ακρόπολη: «Έκανε το σταυρό της και έπεσε» η γυναίκα - Χτυπούσε επίμονα το κινητό της μέχρι την τελευταία στιγμή (βίντεο)

H γυναίκα πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό από τον βράχο. 

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στα βραχάκια του Αγίου Παύλου στην Ακρόπολη, όταν μια γυναίκα 47 ετών έβαλε τέλος στη ζωή της βουτώντας στο κενό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 13:00, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η γυναίκα έπεσε από τον λόφο και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μαρτυρίες αναφέρουν παράλληλα ότι η γυναίκα πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό από τον βράχο. 

Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης επί τόπου, χωρίς επιτυχία και διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

 

 

Σύμφωνα με μια κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα η γυναίκα φαινόταν προβληματισμένη.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον σύζυγο της ο οποίος - σε μια πρώτη επικοινωνία που είχαν μαζί του -  φέρεται να τους είπε πως η γυναίκα του δεν ήταν καλά ψυχολογικά και πως της τηλεφωνούσε αρκετές φορές το πρωί. 

 

 

«Έκανε τον σταυρό της και έπεσε από τα βραχάκια»

Η 47χρονη μέρα-μεσημέρι ανέβηκε στα βραχάκια αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της. Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο είδαν την άτυχη γυναίκα να κάνει τον σταυρό της προτού πέσει στο κενό.

Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της, το οποίο σήκωσε αστυνομικός. Όπως αποδείχθηκε, ήταν ο σύζυγός της που της τηλεφωνούσε...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ