Melinda Gates: «Είχα λόγους που χώρισα τον Μπιλ, στις 9 το πρωί έκλαιγα και στις 10 ήμουν μαζί του»

H Melinda Gates μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο της με τον Μπιλ Γκέιτς και περιέγραψε το πόσο επώδηνη περίοδος ήταν για την ίδια. 

Εξήγησε μάλιστα σε συνέντεξή της στο fortune,πως δεν μπορούσε να μείνει άλλο σε αυτόν τον γάμο. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο τον Μάιο του 2021, μετά από 27 χρόνια γάμου (είχαν παντρευτεί το 1994).

Η Melinda μίλησε για το πως την βοήθησε το διάστημα της πανδημίας για να καταλάβει κάποια πράγματα, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη καθημερινότητα μέχρι να πάρουν χωριστούς δρόμους, με τον Μπιλ Γκέιτς.

«Είχα κάποιους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσα να παραμείνω άλλο σε αυτό τον γάμο» εξήγησε. «Αλλά το περίεργο με τον κορωνοϊό είναι ότι μου έδωσε την ιδιωτικότητα για να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω. Είναι απίστευτα επώδυνο, με αμέτρητους τρόπους, αλλά είχα την ιδιωτικότητα για να το ξεπεράσω».
Όσο ήταν μαζί, είχαν ιδρύσει επίσης το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates το 2000 και ακόμη και αφού χώρισαν οι δρόμοι τους, συνέχισαν να διευθύνουν το ίδρυμα μαζί – κάτι που, όπως είπε η Μελίντα, τη βοήθησε να ξεπεράσει το χωρισμό.

«Συνέχισα να εργάζομαι με το άτομο από το οποίο απομακρυνόμουν και έπρεπε να εμφανίζομαι και να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου κάθε μέρα.Έτσι, ακόμη κι αν έκλαιγα στις 9 του πρωί, στις 10 μπορεί να έπρεπε να είμαι σε τηλεδιάσκεψη με το άτομο από το οποίο είχα φύγει και μάλιστα να είμαι ο καλύτερος μου εαυτός. Η φιλανθρωπία μας στην πραγματικότητα μας βοήθησε να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας, ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων στιγμών πίσω από τις κάμερες. Επεξεργαζόμασταν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου και υπήρχε θλίψη, αλλά εξακολουθούσαμε και οι δύο να εμφανιζόμαστε για το ίδρυμα. Νομίζω ότι αυτό μας κράτησε ενωμένους».

Η Μελίντα Γκέιτς πρόσθεσε επίσης στην συνέντευξή της πως το «κύριο μέλημά» της ήταν πάντα η «προστασία των παιδιών της» και πως είναι ευγνώμων που το έχουν καταφέρει.

«Έμαθα ως ηγέτης ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Μου υπενθύμισε ότι το ίδρυμα με καλεί να είμαι ο καλύτερός μου εαυτός. Συνεργαζόμαστε με απίστευτα άτομα σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι επίσης αγωνίζονταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ήμουν σε μια βιντεοκλήση με μια γυναίκα που είχε χάσει τον πατέρα της και μια εβδομάδα αργότερα έπρεπε να μιλάμε για επαγγελματικά».

 

 

 

 

Σε άλλη της συνέντευξη στο CBS τον περασμένο Μάρτιο, η Μελίντα Γκέιτς είχε δηλώσει πως πιστεύει στη συγχώρεση. «Έδωσα κάθε κομμάτι του εαυτού μου σε αυτό τον γάμο. Ήμουν αφοσιωμένη από την ημέρα που αρραβωνιαστήκαμε μέχρι την ημέρα που χωρίσαμε. Δεν ήταν μια στιγμή ή ένα συγκεκριμένο πράγμα που συνέβη. Απλώς ήρθε ένα σημείο όπου συνειδητοποίησα ότι πλέον δεν ήταν υγιές και ότι δεν μπορούσα να εμπιστευτώ αυτό που είχαμε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ