Θεατρικά ρούχα - υπερπαραγωγή στο Παρίσι: Ο Thom Browne προκάλεσε «σεισμό» με την συλλογή του - σαν από το Bridgerton (φωτό & βίντεο)

Έμπνευση η ιστορία της Σταχτοπούτας 

Ο Thom Browne προκάλεσε «σεισμό» στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού με τα ρούχα - υπερπαραγωγή που παρουσίασε στο fashion show του.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας και δημιουργός του ομώνυμου brand πολυτελείας «ανέβασε» στην πασαρέλα μοντέλα που φορούσαν κομμάτια, λες και ήταν βγαλμένα από κάοποιο παραμύθι, το θεατρικό σανίδι ή από κάποια σειρά εποχής, όπως το Bridgerton.

*Φωτογραγίες: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την επιστροφή του στην Πόλη του Φωτός ο designer σκηνοθέτησε μια αναπαράσταση της ιστοτρίας της Σταχτοπούτας με αμερικανικό όμως ύφος. 

Όπως είπε ο ίδιος σύμφωνα με το wwd.com «ήταν ένας αμερικάνικος χορός αναμεμειγμένος με την Σταχτοπούτα και την Όπερα του Παρισιού».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)

Το σκηνικό του δεν ήταν τίποτα λιγότερο από το μεγαλειώδες φουαγιέ της Όπερας Γκαρνιέ, όπου εκτυλίχθηκε το ειδύλλιο του πρίγκιπα Charming και της Cinderella.

Πρωταγωνίστριές του ήταν η ηθοποιός Gwendoline Christie και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα (επίσης ηθοποιός) MJ Rodriguez. «Οι δυο τους μαζί ήταν σαν τη σημερινή τέλεια εκδοχή της Σταχτοπούτας», είπε ο Browne στα παρασκήνια.

«Λατρεύει τις μικρές του ιστορίες και αυτή θα είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία» ανέφερε από πλευράς της η Christie, τυλογμένη με μια υπέροχη βελούδινη ρόμπα με χρυσά κεντήματα.

Όσο για την Rodriguez αυτή εμφανίστηκε στο catwalk με ένα εξίσου εντυπωσιακό λευκό παλτό όπερας διακοσμημένο επίσης με χρυσά κεντήματα και navy στοιχεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ