Η 64χρονη Andie MacDowell μάγεψε στην πασαρέλα - αστραφτερό φόρεμα, φτερά και φυσικά, γκρίζα μαλλιά (φωτό & βίντεο)

Παρέδωσε μαθήματα φυσικής ομορφιάς!

Η Andie MacDowell περπάτησε την Κυριακή στην πασαρέλα της L'Oréal, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα και δείχνοντας τα φυσικά σγουρά, γρκίζα μαλλιά της.

Η 64χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο catwalk με ένα αστραφτερό φουστάνι διακοσμημένο με πούλιες και χάντρες, το οποίο είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο μπορστινό μέρος και φτερά στο τελείωμα. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η MacDowell συμμετείχε σε fashion show του διάσημου brand ομορφιάς. 

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η σταρ έχει αγκαλιάσει την ηλικία της και την φυσική της ομορφιά, παραδίδοντας μαθήματα σε πολλές νεότερες κυρίες, αλλά και μεγαλύτερες που προσπαθούν να «κρύψουν» τις λευκές τρίχες και τις ρυτίδες τους.

Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή της να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της, κάτι που συνέβη κατά τη διάρκεια του lockdown. «Είμαι 64 και αυτή είναι η στιγμή της ζωής μου. Τελικά, θα γίνω ασημένια. Και ήθελα να έχω αυτή την εμπειρία του να το νιώσω όπως είναι» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, πριν λίγο καιρό.

Photos: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακόμα είχε δηλώσει για το σώμα της και το γήρας: «Η κοιλιά σου μεγαλώνει όσο μεγαλώνεις. Και έκανα τρία μωρά. Πρέπει συνεχώς να δουλεύω για να αγαπώ αυτό το μέρος του σώματός μου. Είναι τόσο δύσκολο».

Οι κόρες της Margaret (27 ετών) και Rainey Qualley (32 ετών) την υποστηρίζουν. «Αν ποτέ πω κάτι υποτιμητικό για τον εαυτό μου, επειδή τους έχω μάθει να μην το κάνουν, θα μου πουν, "Γιατί κάνεις αυτό που μας είπες να μην κάνουμε;"» είχε παραδεχτεί, σύμφωνα με το Page Six η μαμά τριών παιδιών, η οποία εκτός από τα δύο κορίτσια έχει και έναν γιο, τον 36χρονο Justin. 

H 74χρονη Helen Mirren και η McDowell χορεύουν στο κόκκινο χαλί των Καννών με τα φυσικά μαλλία τους,Photos: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η απόφασή της να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της είχε προκαλέσει αρχικά την αντίδραση του αντζέντη της που της είχε πει ότι δεν «είναι ώρα [να γκριζάρεις]».

Ωστόσο η MacDowell του είπε: «Νομίζω ότι κάνεις λάθος και θα γίνω πιο δυνατή αν αγκαλιάσω την στιγμή στην οποία βρίσκομαι τώρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ