Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μέχρι το μεσημέρι ιδανικές ώρες για να τελειώνουμε με εκκρεμότητες-θετικές ειδήσεις το βράδυ

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Τρίτη βρίσκει τη Σελήνη να σχηματίζει μια πλειάδα όψεων τα ξημερώματα από τον Αιγόκερω και μετά να μπαίνει σε φάση κενής πορείας από τις 06:49 μέχρι τις 13:20 που προχωρά στον Υδροχόο. Μέχρι το μεσημέρι που θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας οι ώρες είναι ιδανικές για να τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες μας, όχι όμως να ξεκινάμε καινούρια πράγματα. Το απόγευμα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία, δίνοντας ένα πιο ευχάριστο τόνο στις βραδινές ώρες που προσφέρονται για να περάσουμε πιο χαλαρά και να έχουμε θετικότερες ειδήσεις. Είναι μια πιο ευχάριστη ή ανέφελη μέρα για Διδύμους και Ζυγούς και λίγο πιο απαιτητική και κουραστική για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Τρίτης τα επαγγελματικά τραβούν την προσοχή σας περισσότερο, αλλά καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στον Αιγόκερω, καλό είναι να μην πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε εκκινήσεις. Από το μεσημέρι κι έπειτα στο μυαλό σας θα έχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο και θα κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες, ώστε να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Μάλιστα καλό είναι αν θέλετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα, να προσπαθήσετε να είστε έτοιμοι να το πραγματοποιήσετε πριν το τέλος Οκτωβρίου. Επειδή στο τέλος του μήνα ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Άρη, ίσως πρέπει να βιαστείτε λίγο περισσότερο σε ενάρξεις, γιατί μετά μπορεί τα πράγματα να καθυστερούν ή να παρουσιάζονται εμπόδια. Σήμερα ευνοείται η συλλογική δουλειά. Το «μαζί» θα σας αποφέρει περισσότερα σε σχέση με το να προσπαθήσετε μόνοι σας. Καλή μέρα και για να βρεθείτε με φίλους, συνεργάτες ή να είστε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικά τις απογευματινές ώρες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Αιγόκερω, όμως θα είναι σε φάση κενής πορείας κάνοντας τις ώρες μέχρι τις 13:20 ακατάλληλες για σημαντικές αποφάσεις και ενάρξεις. Στην πορεία της μέρας θα προχωρήσει στον Υδροχόο και θα περάσει στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα σας, θέτοντας τα ζητήματα της καριέρας και των επαγγελματικών σε προτεραιότητα. Πιεστική η σημερινή μέρα, καθώς θα χρειαστεί εκτός της δουλειάς να ασχοληθείτε και με πρακτικές υποχρεώσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Θα νιώθετε ότι σας τραβούν δυο αντίθετες δυνάμεις κι εσείς θα είστε κάπου στη μέση προσπαθώντας να ικανοποιήσετε όλες τις πλευρές. Όμως μπορεί να είναι και μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα για σας αν ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας και εστιάσετε στα δύσκολα. Ευτυχώς το βράδυ θα είναι πιο χαλαρό για το ζώδιο σας και θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε λίγο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη είναι μια αρκετά πιο χαλαρή ημέρα για σας, με την έννοια ότι τα πράγματα ρέουν και δεν υπάρχουν δύσκολες όψεις που να φέρνουν εμπόδια. Φαίνεται ότι τα μελλοντικά σας σχέδια είτε αφορούν σπουδές, δουλειά, οικονομικά σάς απασχολούν περισσότερο. Παρόλα αυτά προσπαθήστε σήμερα, ειδικά προς το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, να ξεμπερδεύετε με κάτι που είναι δύσκολο, παρά να το αναβάλλετε για αργότερα. Πολύ θετικό το απόγευμα για επικοινωνία, για να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας, αλλά και για να απολαύσετε κάποιες πιο χαλαρές ώρες με την παρέα σας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ