25 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Οκτώβριο 2022 - Μetallics, swirl nails, glazed donut nails

Ήρθε η ώρα για ανανέωση... Φθινοπωρινή

Ο Οκτώβριος έφτασε και εμείς σου δίνουμε έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ, μέσα από μια συλλογή με σχέδια νυχιών από τις κορυφαίες nail experts.

Οι προτάσεις που θα δεις στη συνέχεια βασίζονται στις επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2022 – 2023 και καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

Πάρε ιδέες και απλά κλείσε το επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου!

Προτάσεις για φθινοπωρινό γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις και το μαύρο γαλλικό συγκεκριμένα θεωρείται μια από τις κορυφαίες τάσεις για το φθινόπωρο.

Μια ακόμη από τις trendy παραλλαγές του γαλλικού είναι ο συνδυασμός του κλασικού με το πλάγιο γαλλικό. Εδώ το βλέπουμε με παχιά λευκή γραμμή σε συνδυασμό με καφέ αποχρώσεις.

Το μπλε του κοβαλτίου είναι ένα ακόμη από τα επικρατέστερα χρώματα στα νύχια για το φετινό φθινόπωρο. Αναμένεται να το δούμε πολύ και ως french tips.

Κι αν δεν είσαι φαν του μπλε, μπορείς να δοκιμάσεις το γαλλικό χρησιμοποιώντας ένα βερνίκι νυχιών με βαθύ πράσινο χρώμα.

Μια ακόμη στυλάτη επιλογή είναι το ανάποδο γαλλικό. Η διάσημη nail artist της Chanel, Betina Goldstein, επέλεξε μια πολύ απαλή ροζ απόχρωση αφήνοντας το υπόλοιπο νύχι άβαφο. Αναμφίβολα ένα πολύ μοντέρνο και classy μινιμαλιστικό σχέδιο νυχιών!

Το γαλλικό μανικιούρ με prints είναι ένα ακόμη trendy nail art. Στην παραπάνω φωτογραφία το βλέπουμε με cow print, αλλά η μανικιουρίστ σου θα μπορούσε να το κάνει και με λεοπάρ ή οποιοδήποτε άλλο μοτίβο.

Το διαγώνιο γαλλικό είναι μια ακόμη εντυπωσιακή παραλλαγή. Εδώ το βλέπουμε σε ένα εξαιρετικά περίτεχνο σχέδιο με τετραπλή γραμμή που συνδυάζει μαύρο, σοκολατί, ανοιχτό καφέ και μεταλλικές χρυσές λεπτομέρειες σε δύο νύχια. Πολλά trends της φετινής σεζόν μαζί σ’ ένα εκπληκτικό μανικιούρ!

Διακριτικά σχέδια νυχιών για τον Οκτώβριο 2022

Αν θες μια διακριτική λάμψη τότε δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις και εσύ το απόλυτο trend των glazed donut nails.

Το σκούρο πορτοκαλί φοριέται πολύ το φετινό φθινόπωρο. Εδώ συνδυάζεται υπέροχα σε γαλλικό μανικιούρ μαζί με ένα διακριτικό σχέδιο και όλα αυτά σε νουντ βάση.

Τα swirl nails ήρθαν για να μείνουν στη μόδα. Δοκίμασε αυτή τη διακριτική εκδοχή τους με ένα trendy και σικάτο σκούρο πράσινο βερνίκι νυχιών σε συνδυασμό με αυτή τη χρυσή μεταλλική λεπτομέρεια που εκπέμπει έναν αέρα πολυτέλειας.

Όχι μόνο πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα στα νύχια διαχρονικά, αλλά το φλογερό κόκκινο είναι και μια κορυφαία τάση για το φθινόπωρο και χειμώνα 2022. Εδώ μια διακριτική εκδοχή του σε συνδυασμό με μπεζ βάση.

Το σκούρο πράσινο στα νύχια ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Αν θες να σπάσεις τη μονοτονία, κάνε ένα μίνιμαλ σχεδιάκι με τελείες.

Η κομψότητα στα καλύτερά της με ένα όμπρε γαλλικό στα νύχια σε συνδυασμό με αφηρημένες καμπύλες.

Διανύουμε τη σεζόν του Barbiecore και το ροζ υπάρχει παντού στη μόδα, από τα ρούχα μέχρι και τα νύχια. Το παραπάνω nail art είναι ένας διακριτικός και σικ τρόπος για να το υιοθετήσεις.

Περίτεχνα και εντυπωσιακά nail art για το Φθινόπωρο

Τα multicolor nails είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εσένα που θες ένα εντυπωσιακό μανικιούρ χωρίς ωστόσο περίτεχνα σχέδια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει επιτευχθεί με μερικές από τις κορυφαίες σε προτιμήσεις αποχρώσεις του φθινοπώρου οπως το καφέ, το μουσταρδί και το χρώμα της ελιάς.

Ένα ακόμη hot σχέδιο για multicolor ή rainbow nails είναι αυτό σε αποχρώσεις του καφέ, σε συνδυασμό με swirl nail art. Πάρε περισσότερες ιδέες για καφέ νύχια.

Τα γεωμετρικά σχήματα και τα σχέδια νυχιών με γραμμές είναι μια ακόμη εντυπωσιακή πρόταση για μανικιούρ, επιλέγοντας τα χρώματα που σου αρέσουν.

Και βέβαια μην ξεχνάς τα πολύ εντυπωσιακά λεοπάρ νύχια που αποτελούν ένα από τα κορυφαία animal prints για φέτος.

Σε περίπτωση που θες ένα μανικιούρ γεμάτο λάμψη, μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις glitter και 3D στοιχεία όπως στρας, πολύτιμους λίθους, πέρλες και μεταλλικές λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό και τουλάχιστον σύμφωνα με τις φετινές τάσεις δεν περιορίζεται μόνο στην περίοδο των γιορτών.

Τι κι αν μπήκε το φθινόπωρο, τα floral σχέδια παραμένουν εδώ! Απλώς οι αποχρώσεις τους προσαρμόζονται στην εποχή.

Τα νύχια με το εφέ ταρταρούγας έχουν τώρα και αυτά μία θέση στις προτιμήσεις των nail experts. Άλλωστε τα χρώματα που περιέχει ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή, σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Floral, γαλλικό, negative space, swirl nails και barbiecore σε ένα άκρως εντυπωσιακό μανικιούρ που συνδυάζει πολλά trends για σένα που λατρεύεις το ροζ!

Ένα ακόμη υπέροχο φθινοπωρινό floral σχέδιο σε συνδυασμό με multicolor nails.

Τα metallics είναι ένας πολύ απλός και trendy τρόπος για να κάνεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ που θα μετατρέψει τα νύχια σου σε fashion statement.

Και βέβαια τα chrome nails είναι παντού φέτος! Μη διστάσεις να δοκιμάσεις μια από τις λαμπερές εκδοχές τους όπως αυτά τα chrome holographic nails αν θες να τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ