Αγιασμός στη Βουλή: Τα κίτρινα της Νόνης Δούνια, το λευκό σακάκι της Όλγας Κεφαλογιάννη, το coat dress της Στέλλας Μπίζιου (φωτό)

Τι φόρεσαν οι κυρίες;

Με αγιασμό, που τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος και μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, άρχισαν οι εργασίες της Βουλευτικής Περιόδου.

Από τη συνεδρίαση σημειώνεται ότι απουσίαζε ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης ο οποίος είχε αναχωρήσει εκτάκτως για το Λονδίνο, λόγω σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του πατέρα της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Πάμε να δούμε όμως και τι φόρεσαν οι κυρίες για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Ξεκινάμε με τη Νόνη Δούνια και το κίτρινο σακάκι της. 

Η βουλευτής Α΄ Πειραιώς της ΝΔ, η οποία έφτασε στη Βουλή με μηχανή, επέλεξε μια λευκή μπλούζα και ένα στενό παντελόνι στο ίδιο χρώμα. Συνδύασε το outfit της με επίσης κίτρινες γόβες και μια πολύχρωμη, μεγάλη τσάντα.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες κατά την είσοδό της η Νόνη Δούνια χαιρετήθηκε με τη Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι και σκούρο πράσινο σακάκι ενώ το όλο σύνολο φώτιζε το μεγάλο πράσινο κολιέ της.

Η βουλευτής της ΝΔ στην Ά Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη από πλευράς της επέλεξε ένα λευκό σακάκι και κατακκόκινο κραγιόν, ενώ η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου συνδύασε το δικό της λευκό σακάκι με ένα εμπριμέ πουκάμισο σε γαλάζιους τόνους και τζιν παντελόνι. 

Εξίσου κομψή και η Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία επίσης φόρεσε λευκό σακάκι. Ειδικότερα η βουλευτής Α' Αθηνών της ΝΔ διάλεξε μια άσπρη ντραπέ μπλούζα και μαύρο παντελόνι.

Η βουλευτής ΝΔ Λάρισας Στέλλα Μπίζιου πό την άλλη προτίμησε ένα γκρι coat dress με μια λεπτή  ζώνη στη μέση, ενώ η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Αυγερινοπούλου έβαλε ένα γαλάζιο σακάκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ