Υπεράνω ο πρώην αρραβωνιαστικός: Ο Alex Rodriguez ευχήθηκε τα καλύτερα στην Jlo για τον γάμο της με τον Ben Affleck (βίντεο)

Βέβαια δεν είπε κουβέντα για τον ηθοποιό...

Μπορεί να χώρισαν και πλέον η πρώην αρραβωνιαστικία του να παντρευτηκε τον αγαπημένο της Ben Affleck, ωστόσο ο Alex Rodriguez δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Jennifer Lopez.

Μιλώντας την  Παρασκευή στο «Who’s Talking to Chris Wallace;» ο παλαίμαχος αθλητής είπε ότι «με την Jennifer, ήταν μια καλή εμπειρία», ενώ όταν δέχτηκε ερώτηση για τον γάμο της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, μετά τον χωρισμό τους το 2021, απάντησε: 

Photo: Instagram/@jlo

«Εύχομαι σε αυτήν και στα παιδιά της, που είναι έξυπνα, όμορφα και υπέροχα — τους εύχομαι τα καλύτερα». Σημειώνεται ότι ο Rodrihuez έχει αποκτήσει την Natasha, 17 ετών και την Ella, 14 ετών, με την πρώην συζύγό του  Cynthia Scurtis, ενώ η Lopez έχει τα 14χρονα δίδυμα Emme και Maximilian με τον πρώην άντρα της Marc Anthony.

Φυσικά ο ίδιος δεν είπε κουβέντα για τον Ben Affleck, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε χιουμοριστικά «θα έλεγα ότι χαίρομαι που δεν θα γίνω ποτέ υποψήφιος πρόεδρος γιατί θα με σφυροκοπούσατε».

Ο 47χρονος άρχισε σύμφωνα με το Page Six, να βγαίνει με την τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud» το 2017 και δύο χρόνια αργότερα της έκανε πρόταση γάμου. Ωστόσο τελικά τον Μάριο του 2021 αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Photo: Instagram/arod

 

PHOTO: ONTHEJLO - JOHN RUSSO

Η σχέση του Ben flleck και της Jlo - οι οποίοι είχαν αρραβωνιαστεί το 2002 και χωρίσει το 2004 - αναθερμάνθηκε τον Ιούλιο του 2021 και  παντρεύτηκαν τελικά μέσα στο 2022.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ