Όμορφες, επιτυχημένες και διαολεμένα έξυπνες: Οι σταρ με IQ πάνω από 140

Η Σάρον Στόουν και οι άλλες....

Ο υψηλός δείκτης ευφυΐας είναι ένα όπλο, που αν ξέρεις πως να χειριστείς μπορεί να σε πάει πάρα πολύ μακριά στη ζωή σου. Αντίθετα, αν πελαγώσεις, μπορείς πολύ εύκολα να αυτοκαταστραφείς και αυτός είναι ο λόγος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «δίκοπο μαχαίρι».

Οι παρακάτω κυρίες, όλες όμορφες και πετυχημένες στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα, έχουν το συγκεκριμένο όπλο στην φαρέτρα τους και το αποδεικνύει η πορεία τους στο χώρο. Ποιο είναι αυτό; Υψηλότατο δείκτη IQ φυσικά. Σε κάποιες περιπτώσεις στα όρια του χαρισματικού μυαλού και σε άλλες στα όρια της διάνοιας. Πάμε να τις δούμε και να τις θαυμάσουμε, εκτός των άλλων και για το μυαλό τους.

Σάρον Στόουν

Μπορεί όταν ακούς το όνομα της να σκέφτεσαι το διαολεμένο εκείνο σταυροπόδι της, όμως πρέπει να μάθεις πως η υπέροχη ηθοποιός έχει IQ σπάνιο που ακουμπά τα όρια της διάνοιας. 154 το σκορ της Σάρον Στόουν λοιπόν και μάλλον η επιτυχία της ήταν συνδυασμός ταλέντου, εμφάνισης, μα πάνω από όλα μυαλού.

Σίντι Κρόφορντ

Το υπερμοντέλο των '90s, η Σίντι Κρόφορντ, υπήρξε για πολλά χρόνια το όνειρο και ο διακαής πόθος κάθε άνδρα. Η γυναίκα που άφησε εποχή στις πασαρέλες, πριν γίνει μοντέλο, ήταν χημικός μηχανικός και το IQ της ακουμπάει το 152.

Μέριλ Στριπ 

Με 21 οσκαρικές υποψηφιότητες, 3 νίκες και τριπλάσιες Χρυσές Σφαίρες στο ενεργητικό της, η Μέριλ Στριπ είναι αδιαμφισβήτητα η «βασίλισσα» του Χόλυγουντ. Δεν είναι όμως μόνο το ασύγκριτο ταλέντο της,  που της επιτρέπει να μεταμορφώνεται και να «ταξιδεύει» ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία χωρίς να αλλοιώνεται ή να επαναλαμβάνεται, αλλά και η υψηλή ευφυία της. Την αποδεικνύει το 143 IQ της… 

Αλίσια Κις

Η αδιανόητη φωνή της Αλίσια Κις, κρύβει πίσω της μια ιστορία που γνωρίζουν ελάχιστοι. Η τραγουδίστρια πήρε πτυχίο στα 16 της μόλις χρόνια και απέρριψε υποτροφία του Πανεπιστημίου Columbia για χάρη της καριέρας της. Ο δείκτης νοημοσύνης της ακουμπά το 142 και οι επιλογές της δείχνουν πως σοφά έπραξε και αρνήθηκε τότε. Ρίσκο και μυαλό πάνε πάντοτε μαζί.

Σακίρα

Η μικρόσωμη και σέξι τραγουδίστρια δεν φημίζεται για τα ... δύσκολα και φιλοσοφημένα τραγούδια της. Ωστόσο η Σακίρα έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή των πιο έξυπνων καλλιτεχνών με σκορ σε IQ test 140!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ