Eβδομάδα Μόδας Παρίσι: Ο οίκος Balenciaga & το «Mud» show του - Βουτηγμένο στις λάσπες! (φωτό - βίντεο)

Tην πασαρέλα άνοιξε ο Κάνιε Γουέστ, σε μια συλλογή αφιερωμένη στον ατομικισμό...

 

Η αισιοδοξία είναι μια λέξη που έχουμε ακούσει ξανά και ξανά αυτή τη σεζόν. Με σπάνιες εξαιρέσεις, οι σχεδιαστές έχουν φορέσει τις παρωπίδες τους και έχουν αποφασίσει ότι είναι δουλειά τους να μας βοηθήσουν να αποτινάξουμε τις θλίψεις του κόσμου και να ''ψωνίσουμε'' την απελπισία μας.

Οι θεατές στο show Balenciaga χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να αναγνωρίσουν το μοντέλο που άνοιξε την επίδειξη.

Το runway ήταν ήδη αρκετά σκοτεινό και βουτηγμένο στη λάσπη. Ο Kanye West περπάτησε στην πασαρέλα στο Parc des Expositions, σε μια συλλογή αφιερωμένη στον ατομικισμό φορώντας ένα μαύρο σύνολο που παρέμπεμπε σε αστυνομικό ασφαλείας.

Kάποιοι κρατούσαν τσάντες από λούτρινα ζώα που έμοιαζαν σαν να είχαν περάσει πόλεμο. Όταν τα 75 μοντέλα έκαναν το γύρο τους στη βρεγμένη πίστα, η βρωμιά πιτσίλισε τους γυμνούς αστραγάλους τους και μούσκεψε τα τακούνια τους.

Ο Demna - καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου - είχε τη δική του εμπειρία πολέμου. Έφυγε από τη Γεωργία με την οικογένειά του όταν ήταν 10 ετών, αναφέρει το Vogue.

Το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλος επιδείνωσε τους αγώνες του. "Έχω νιώσει σαν να με έχουν χτυπήσει στο πρόσωπο επειδή είμαι αυτός που είμαι", είπε, αλλά "πρέπει να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις να περπατάς, κάτι σαν αυτή τη σταυροφορία του να ανακαλύπτεις ποιος είσαι και να το υπερασπίζεσαι" Το χαρακτήρισε "πολύ δικό μου σόου".

Η συλλογή χαρακτηρίστηκε από πολύ μαύρο και emo αναφορές, ενώ τη δυστοπική ατμόσφαιρα έσπαγαν πινελιές ροζ, κόκκινο και neon green. Είδαμε τη Bella Hadid με hoodie dress, ενώ ένα μοντέλο φορούσε ένα δερμάτινο maxi bag dress που ξεχώρισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ