Μυστικός γάμος Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου με 10 καλεσμένους - Κουμπάρος ο μπαμπάς του γαμπρού, ο μεγαλοεπιχειρηματίας κ Βλάσης (βίντεο)

Σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Μυστικός γάμος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής 

Ο πολιτικός γάμος του αγαπημένου ζεύγους έγινε στο δημαρχείο της Βούλας σε στενό κύκλο με δέκα καλεσμένους να δίνουν το παρών.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η εγκυμονούσα νύφη φόρεσε στην τελετή ένα κοντό λευκό φόρεμα από την Σήλια Κριθαριώτη.

Μάρτυρες στον γάμο τους ήταν ο πατέρας του γαμπρού, ο μεγαλοεπιχειρηματίας της εστίασης Βλάσης Σταθοκωστόπουλος και μια καλή φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία ήταν και η μόνη καλεσμένη που ήταν εκτός οικογένειας.

«Έγινε χθες ο γάμος τους στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας – Βουλιαγμένης και μετά ακολούθησε τραπέζι στο μαγαζί μας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ήταν μόνο οι γονείς. Ήταν λίγα άτομα και τα παιδιά δεν ήθελαν να δώσουν δημοσιότητα… Ευχόμαστε τα καλύτερα για τα παιδιά μας. Έχουμε επτά εγγόνια και… πάμε για το όγδοο» είπε ο κ Σταθοκωστόπουλος στην εκπομπή Πρωινό Μας.

 

Μιλώντας από πλευράς του στο Happy Day ο  Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε: «Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες.

Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ