Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H Σελήνη στον Αιγόκερω, βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας-ορθόδρομος ο Ερμής

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε άλλωστε την Πανσέληνο του Οκτωβρίου στον άξονα Κριού-Ζυγού. Η μοναδική της όψη είναι το τρίγωνο προς τον Ουρανό στον Ταύρο. Στον Αιγόκερω η Σελήνη είναι προσγειωμένη στις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» και αρκετά φιλόδοξη στους στόχους της. Σε κάθε περίπτωση, είναι βοηθητική για να εστιάσουμε στις προτεραιότητες μας και να κάνουμε πρακτικές κινήσεις για να διευκολυνθούμε στην οργάνωση της εβδομάδας μας. Από όλες τις ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι ίσως η πιο πρακτική και στέρεη ημέρα. Σιγά σιγά ξεμπλοκάρει και η επικοινωνία, καθώς ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στην Παρθένο κι αυτό θα βοηθήσει να φύγει λίγο περιττό στρες που το δημιουργούν τα απρόοπτα στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έγνοιες περί των επαγγελματικών και άγχος κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει και μάλιστα ίσως και εντελώς ξαφνικά, μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε ή από άτομα τα οποία έχουν μια αρνητική και μίζερη αντιμετώπιση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και να μην αφήνετε να σας ρίχνουν την ψυχολογία οι άλλοι. Αυτή η εβδομάδα είναι περίεργη, αφού καταλήγει σε μια Πανσέληνο στο ζώδιο σας όπως θα έχετε διαβάσει στις προβλέψεις μου και χρειάζεται να προφυλάσσετε τα όρια σας και να προστατεύετε τον εαυτό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια φιλική Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα και μάλιστα μια Σελήνη που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και σας ενδυναμώνει, κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, των σπουδών ή των σχεδίων σας. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, αποφασιστικότητα και όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν δεν θα σας εμποδίσουν από το φιλόδοξο πρόγραμμα σας σήμερα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να κάνετε μια καλή οργάνωση και για το υπόλοιπο της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Όπως θα έχετε διαβάσει και στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, η εβδομάδα αυτή είναι ασταθής προς το τέλος της με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού κι ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερο παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικά άγχη κυρίως και ίσως κάποια από αυτά να είναι και οικονομικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θετική όψη προς τον Ουρανό σήμερα είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας, κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποια βοήθεια από ένα ειδικό ας πούμε για τα θέματα των οικονομικών σας, ή αν πρέπει να υπογράψετε κάποια οικονομική συμφωνία ή να κάνετε ένα διακανονισμό, η σημερινή μέρα προσφέρεται. Γενικότερα σιγά σιγά θα αρχίσει να οπισθοχωρεί και η σύγχυση και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε το προηγούμενο διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή. Αυτό θα βοηθήσει να επιλύσετε εκκρεμότητες και να δείτε πιο αποφασιστικά τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ