Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας - Είδε το fashion show του αγαπημένου της brand (φωτό)

Με σύνολο από τη νέα συλλογή η σύζυγος του Αλβέρτου

Ταξίδι στο Παρίσι για την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό που βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας.

Ειδικότερα η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου το περασμένο Σάββατο παρακολούθησε το επετειακό fashion show για τα 100 χρόνια του ελβετικού brand Akris, που είναι άλλωστε και μία από τις αγαπημένες της εταιρείες.

Η 44χρονη πρώην πρωταθλήτια της κολύμβησης φόρεσε ένα σύνολο από τη νέα συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2023 που παρουσιάστηκε την ίδια μέρα στη  εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

 

Συγκεκριμένα την είδαμε με ένα σκούρο μπλε σετ, το οποίο αποτελούνταν από ένα τύπου militaire σακάκι και ασορτί παντελόνι. Η μητέρα του πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι γόβες και ένα τσαντάκι σε ανάλογο χρώμα με το ρούχο της.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

Το πρώι της Κυριακής η royal ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από την οποία ευχαρίστησε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Akris και φίλο της Albert Kriemler, δίνοντάς του παράλληλα  «συγχαρητήρια για τα 100 χρόνια τελειότητας»

Όπως αναφέρει το Paris Match η Σαρλίν είναι πιστή πελάτσσα του brand εδώ και 10 χρόνια και ήδη από το 2012 βρίσκεται στην πρώτη σειρά των fashion shows της εταιρείας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ