Πία Γκρέις: Η φασιονίστα άνω των 60 που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα sneakers - Μετρά100 χιλιάδες ακόλουθους

Αγαπά το πρακτικό και casual στιλ
 

 

 

Εργαζόμενη στον κλάδο της μόδας, όταν έπαψε να εργάζεται συνειδητοποίησε ότι της έλειπαν η καθημερινή επαφή με τους πελάτες και οι πειραματισμοί με τα ρούχα, κι έτσι, ξεκίνησε μια καινούργια περιπέτεια...

Είχε πλέον το χρόνο για να ασχοληθεί με την ανανέωση του προσωπικού της στιλ, άρχισε να δίνει περισσότερη έμφαση στο δικό της ντύσιμο και παράλληλα ξεκίνησε να «καταγράφει» τις στιλιστικές περιπέτειές της στο Instagram. Και αφού ήταν «ειδική» και το έκανε με τόσο γούστο, οι ακόλουθοι της άρχισαν να πολλαπλασιάζονται, και σήμερα, η fashionista που δηλώνει άνω των 60 μετρά ήδη περισσότερους από 100 χιλιάδες ακόλουθους που εμπνέονται από τα φινετσάτα λουκ που δημιουργεί και απευθύνονται σε κάθε ηλικία!

Απλά αλλά κομψά κομμάτια τα οποία τα ταιριάζει σε ιδιαίτερους συνδυασμούς, απογειώνουν το ντύσιμο της: Τζιν και υφασμάτινα παντελόνια, φορέματα, μίντι και μίνι φούστες, και loafers, δίνουν έμπνευση για ντυσίματα από το πρωί ως το βράδυ, ενώ ιδιαίτερη, όπως φαίνεται αδυναμία, έχει στα sneakers της, τα οποία τα συνδυάζει – κυριολεκτικά με τα πάντα, απογειώνοντας το πρακτικό και casual στιλ της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ