Kate Middleton: Πέταξε τα μαύρα και έβαλε κατακόκκινο παλτό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Μετά από 20 ημέρες πένθους (φωτό)

William και Kate έχουν πάρει πολύ σοβαρά τους νέους τους τίτλους και επισκέφτηκαν ήδη την Ουαλία.

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα παλτό "Spencer" της L. K. Bennett σε κόκκινο χρώμα, καθώς η ίδια και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκαν την Ουαλία για πρώτη φορά ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας.

 

Η 40χρονη μητέρα τριών παιδιών,  ήταν εντυπωσιακή με το παλτό αξίας 599 λιρών, το οποίο είχε χρυσά κουμπιά. 

 

 

Διατήρησε το ντύσιμό της απλό, συνδυάζοντας το statement παλτό με φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι και ασορτί μαύρο τοπ. Προσθέτοντας μια πινελιά λάμψης στο σύνολό της, φόρεσε επίσης τους κρίκους 'Alia Hoops' της Welsh brand Spells of Love, αξίας 79 λιρών, από ανακυκλωμένο χρυσό 18ct.

 

 

 

 

 

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα επισκεφθούν πρώτα τον ναυαγοσωστικό σταθμό της RNLI Holyhead στο Anglesey και θα συναντήσουν το πλήρωμα και τους εθελοντές του, προτού μεταβούν στο Swansea στη νοτιοδυτική Ουαλία. Η επίσκεψη πραγματοποιείται καθώς η βασιλική οικογένεια ολοκλήρωσε την περίοδο πένθους για τη βασίλισσα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο πανψφόρι της, το οποίο προέρχεται από τη συλλογή Conscious της σχεδιάστριας και είναι κατασκευασμένο από τη Manteco - την κορυφαία εταιρεία υφασμάτων για τη βιωσιμότητα και τα υφάσματα υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

thebritishroyalfirm

 

Η Κέιτ έδειχνε χαλαρή στην εκδήλωση, ενώ είχε ένα φυσικό μακιγιάζ με λίγο bronzer, μάσκαρα και ροζ κραγιόν στα χείλη. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ