Με νοσταλγία ο Νίκος Αλιάγας θυμάται το πρώτο Star Academy-επιστρέφει το γαλλικό reality

Το Star Academy επιστρέφει στη γαλλική τηλεόραση και ο Νίκος Αλιάγας θυμάται το ξεκίνημά του στο show.

Έπειτα από 9 χρόνια απουσίας επιστρέφει το σόου τραγουδιού, με το οποίο έλαμψε ακόμη περισσότερο στη γαλλική τηλεόραση ο Νίκος Αλιάγας.

Ο γνωστός παρουσιαστής επισκέφτηκε το χώρο όπου φιλοξενούνται οι υποψήφιοι του σόου και μοιράστηκε τις αναμνήσεις του.

«I' m back», όπως έγραψε...Εδώ ξεκίνησαν όλα: το κάστρο του Star Academy!» και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη νέα σεζόν.

Ο Νίκος Αλιάγας γεννήθηκε στη Γαλλία και κατάγεται από τη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά του πατέρα του και από το Μεσολόγγι από την πλευρά της μητέρας του.Έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του γαλλικού ριάλιτι Star Academy, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Επίσης, έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα.

Μέχρι το 2005 ο παρουσιαστής είχε συμβόλαιο με το Mega, όπου παρουσίαζε ειδικά προγράμματα. Από τον Απρίλιο του 2007 ανήκει στο δυναμικό του Alpha ως ειδικός σύμβουλος προγράμματος.

Ο Αλιάγας παρουσίαζε τα Βραβεία NRJ Music Awards την περίοδο 2009-2016. Στην εκπομπή του Alpha που παρουσίαζε με τίτλο Gros Plan είχε καλεσμένους μεταξύ των οποίων οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Ζαν-Πολ Γκοτιέ, Σελίν Ντιόν και Έλενα Παπαρίζου.[11] Από το 2012 μέχρι και σήμερα, είναι παρουσιαστής του γαλλικού The Voice.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ