Η αναγέννηση στην πασαρέλα: Ο Balmain και ο Olivier Rousteing δένουν τη ζωγραφική με τη μόδα - Oι κόθορνοι στα πόδια των μανεκέν

Δείτε την συλλογή για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2023

"Όλοι είδαμε την κλιματική αλλαγή αυτό το καλοκαίρι. Όλοι είδαμε πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο. Και το να επιστρέφουμε με ένα σόου τον Σεπτέμβριο και να σκεφτόμαστε αν το παντελόνι μας θα είναι ψηλόμεσο ή χαμηλόμεσο, μου φαίνεται λίγο μάταιο".

 

 

Αυτά δήλωσε ο Olivier Rousteing πριν από το φαντασμαγορικό σόου του Balmaim για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

 

 

 

 

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής μετά από χρόνια αναζήτησης δημιούργησε μια συλλογή, εμπνευσμένη από τον Jean Paul Gaultier. Και είναι κάπως κατανοητό, καθώς πριν από 3 μήνες πέρασε το χρόνο του με τα αρχεία του Jean Paul Gaultier και ήταν guest-designer για τη συλλογή Haute Couture, αναφέρει τοrunwaymagazines

 

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η Cher, η οποία εμφανίστηκε στο φινάλε του σόου, με τον Rousteing στην πασαρέλα. 

 

 

Όταν η Ashley Graham βγήκε στην πασαρέλα, το κοινό ζητωκραύγασε.  Με την ονομασία "Balmain Festival", ο Rousteing παρουσίασε τα σχέδιά του με σαφείς αφρικανικές επιρροές και μυθολογικές αναφορές, συμπεριλαμβανομένων του Απόλλωνα και της Αφροδίτης.

 

 

 

 

Iδιαίτερη ήταν η στιγμή , που μαύρα μοντέλα περπάτησαν με υπέροχα φορέματα, μερικά με κορσέ (που προτιμά ο Rousteing), ενώ ένα τραγούδι του Youssou N'Dour με τους στίχους: "Και όταν ένα παιδί γεννιέται σε αυτόν τον κόσμο, δεν έχει ιδέα, για τον τόνο του δέρματος που ζει", έπαιζε από πίσω. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ